2012/13 Upfronts: CBS Téma: Egyéb kategória

Szegény CBS, nem rendelt be csak négy drámát és komédiát, mivel így is elég telített a műsorideje, hála a sikeres és nézett sorozataiknak. Szerencsére sok kedvenc folytatódik, mint a 2 Broke Girls, How I Met Your Mother vagy a The Good Wife, de kaszák is voltak rendesen, amik közül az Unforgettable elég meglepő, lévén nem volt olyan tragikus a nézettsége, illetve biztos sokakat szíven ütött a CSI: Miami kaszája, de a megnövekedett költségek és a csökkenő nézettség itt sem volt jó párosítás: a rajongókat viszont az szomoríthatja igazán el, hogy nem kapott méltó lezárást ez a hosszú sorozat. De ne ragadjunk a múltban, nézzük hát a CBS új sorozatait:

ŐSSZEL:

  • Elementary: A CBS füst alatt elkészített, nem hivatalos Sherlock Holmes remakeje, Jonny Lee Miller és Lucy Liu főszereplésével. Nézze, aki akarja, én nem fogom.
  • Made in Jersey: Alapjáraton nincs bajom az ügyvédes sorozatokkal, itt pedig egy munkás osztályból származó ügyvédnő áll a középpontban, egy ilyen karakterrel pedig nem nehéz azonosulni. Egy próbát mindenképp megér.
  • Partners: Az új Will és Grace? Egy heteró és egy meleg srác együtt él szinte szimbiózisban, ami bonyolítja a párkapcsolataikat – a leírás tetszik, a casting imádnivaló. Elég ha ennyit mondok: Sophia Bush. Meleg szerepben természetesen Michael Urie, párját Brandon Routh (!!!) alakítja – feltétlenül meg fogom nézni.
  • Vegas: A ’60as években vagyunk, ahol a gengszter meg a sheriff összecsap – de nem előttem. Erre egy percet sem áldozok.

MIDSEASON:

  • Friend me: Két geek Los Angelesbe költözik, ahol feladnak egy hirdetést: bartokat keresnek. Feltétlenül várós, sajnálom, a midseasont.
  • Golden Boy: Jézusom, hogy ez mennyire unalmas – a 34 éves parancsnok egy interjú során emlékszik vissza arra, amikor még 26 évesen járőr volt, és ezt látjuk a sorozatban, azt az utat, amit bejárt. Nagyon nem érdekel.
  • Kevés az újonc, ezek közül pedig csak a két komédia, a Friend me és a Partners az, ami elsőre megfogott. A rendőrös cuccokat messziről kerülöm, de a Made in Jersey szóba jöhet. A be nem rendelt cuccok között JoAnna Garcia és Ashley Tisdale vígjátéksorozatát nagyon sajnálom, velük szinte bármit megnéznék, remélem nem maradnak jövőre sem munka nélkül.