Jövő héten folytatódik a The Vampire Diaries Téma: Egyéb kategória

Ugyan külön kritikát nem kapott, de kétségtelen, hogy a Vámpírnaplók legutóbbi epizódja igencsak feltette az i-re a pontot, és egy olyan megoldást tártak elénk a készítők, amin már hetek óta dolgoztak, és csak mostanra csúcsosodott ki az egész. Egyszerűen Julie Plec aljas módon részről-részre dolgozott a rész végi cliffhangeren, anélkül, hogy mi azt egyáltalán észre vettük volna. Nekünk annyi derült ki csupán az egészből, hogy lassabb, unalmasabb mederben folynak az események.

Spoileresen folytatom: Maga az ötlet, hogy egy ősvámpír halálával az összes vámpír meghal, aki az ő vérvonalába tartozik, egyszerűen zseniális. És nem csak ez, hanem az ősvámpír-ölő fegyver, és a pszciho vámpírvadász Alaric megteremtése is, akinek van egy ilyen kis csecsebecséje – ha pedig azt használja, akár a főhőseink is meghalhatnak. (Nem fognak). Szóval, érdekes cselekményt eszeltek ki nekünk! Spoiler vége.

A harmadik évadból már csak négy epizód van hátra, az élvezet pedig jövőhéten kezdődik, az utolsó részekre pedig töménytelen izgalmakat és nem várt haláleseteket ígérnek a készítők. A finálé abból a szempontból is különleges lesz, hogy láthatjuk Elena szüleit egy jelenetben, és a lány régi, gondtalan, vámpírmentes létét is. Izgi lesz. A tovább mögé elrejtettem egy friss posztert is, ahol fel sem lehet ismerni Elenát. Nézzétek csak!