Négy éves lett a Media Addict Téma: Egyéb kategória

Pontosan ma négy évvel ezelőtt indítottam el a blogot, az akkori neve Top-Secret volt. Már előtte is sokat gondolkodtam azon, hogy létrehozzak-e egy oldalt, ahová a saját véleményemet írhatom le az általa nézett sorozatokról és filmekről, vagy ahol bármilyen témát felvethetek, ami éppenséggel az érdeklődési körömbe tartozik. Ezen gondolatoknak köszönhetően születhetett meg a blog.

Media Addict múzsája már a kezdetektől Matt Lanter volt, akit egycsapásra megszerettem, amint esetlenül ám felvillantva azt a híres kisfiús mosolyát felbukkant Az Elnöknő c. sorozat első részében, amit éppen a blog indításának idején vetített a Viasat 3. Matt pedig akkor jött, látott, győzött, és azóta is a legnagyobb kedvencem, mondhatni a blog múzsája.

Azonban a legnagyobb köszönettel Nektek tartozom. Mégis kinek lenne olyan blogot csinálni hosszútávon, ahol nem érkezik egy hozzászólás sem az írásaira? Hát, nekem semmiképp. A sok üzenet, az e-mailek, és a blog által kötött ismeretségek, barátságok is fontos részét képezik az életemnek, emiatt pedig hálával tartozom mindenkinek. Remélem a jövőben is az oldallal tartotok majd. Én itt leszek jövőre is. És ti?

Oh, és mielőtt elfelejtem. Boldog Virágárusok napját mindenkinek!