Glee: Grant Gustin, bekavar a Klaine párosnak Téma: Egyéb kategória

Úgy tűnik véget értek a mézeshetek Kurt és Blaine számára, a harmadik évad pedig máris előhozta az első problémát közöttük: ki kapja a West Side Story főszerepét? Azonban nem ez lesz az egyetlen törés kettejük között. Ugyanis, a harmadik évad ötödik részében megismerhetjük a Warblers új vezetőjét Sebastiant, aki meleg és Blainet akarja – bármi áron. A készítők úgy emlegetik a karaktert, Santana férfi alakját. “Ő lesz a mi gazemberünk ebben a szezonban. Ez egy fontos szerep” – nyilatkozta a tévés guru Michael Ausiellonak az egyik bennfentes.

És hogy ki alakítja majd ezt a fontos karaktert? Egy fiatal színházi tehetség, név szerint Grant Gustin. A sors különös fintora, hogy ő éppen a West Side Story felfedezettje, de ezen kívül több broadway darabban is megmutathatta a tehetségét, mint a Sweeney Todd, Kiss Me Kate vagy a 110 in the Shade. A jóképű srácnak minden esélye megvan a sikerre, hiszen több Glee epizódban is jelen lesz – a készítők pedig abban reménykednek, hogy a tehetséges srác legalább akkora sikert érhet majd el, mint a tavalyi évadban Darren Criss. Reménykedjünk! Pár hónapja Grant így nyilatkozott a karrierjével kapcsolatban:

Mindig is tudtam, hogy ez az, amit csinálni akarok. Mindig feltételeztem, hogy sikerülni fog, mert a színészet volt az, amit nagyon akartam. Keményen dolgozok és nagyon optimista vagyok. Határozottan elképzeltem magamban a jövőképem, amikor fiatalabb voltam, és bízom abban, hogy jó úton járok a megvalósításában.

Egy dolog miatt azért aggódom. Alapvetően jó, hogy a Glee kiemelt figyelmet fordít a homoszexualitás ábrázolására, mert nagyon sok sorozatnak nem láthatóak meleg karakterek. De kicsit úgy érzem, hogy a mérleg lassan átbillen a rossz oldalra, és ez már kicsit sok lesz a jóból. Ráadásul, Karofsky sincs elfelejtve, előbb-utóbb ő is a képbe lép. Négy meleg srác, és két leszbikus lány, nem lesz kicsit sok egy tinisorozatba? Persze, ezt a reális énem mondja, amúgy meg örülök, hogy végre valahol ilyen is van, mert a Fiúk a klubból nem ma volt.

Ha kíváncsi vagy Grant Gustin énekhangjára, akkor ezen a videón megnézheted, mennyire tud a srác! Alig várom a debütálását a sorozatban. És ti?