Hello, ez itt a Glee! Téma: Egyéb kategória

Végre valahára, el se hiszem hogy megértük ezt a napot. A GLEE VISSZATÉRT! Kilenc vadi új rész, hetente egy megállás nélkül és számos új csodálatos dal! Az új rész egész egyszerűen zseniális volt. Az eleje picikét döcögött, de a baba drámából valahogy ki kellett kecmeregniük az íróknak, és szerintem egész jól oldották meg a feladatokat.

Annyira drukkolok az Emma és Will párosnak mindazonáltal imádom hogy Terri és Emma mellé érkezett egy harmadik hölgy is, aki Willre pályázok. Matthew Morrison annyira helyes, megérdemli hogy ennyien teperjenek érte. 🙂 Egyébként, csak én lestem nagyot amikor kiderült hogy Emma szűz?
A Rachel-Finn-Jesse szál is nagyon tetszett, örülök hogy Rachel nem Finnt választotta. Mármint, igaza volt Rachelnek, ő tényleg tudja hogy Finn igazából milyen, és mégis, végig szerette őt és kiállt érte mindig. Igen, úgy tűnik Jesse rossz fiú, de én nagyon remélem hogy kiderül róla hogy nem is olyan badboy mint amilyennek tűnik, és tényleg belezúg Rachelbe. A többiekkel sajnos semmi különös nem történt ebben a részben, gondolom ők is előtérbe fognak kerülni valamikor.

Sometimes I forget my middle name” – a promó videóban már elsütötték ezt a poént, ennek dacára most is nagyon funny volt. Imádom Santana és Brittany idétlen jeleneteit, két ekkora lökött csajt. Ohh, azok a beszólások! Sue se volt semmi, de tőle már megszokhattuk a magasröptű jeleneteket és oltári beszólásokat 🙂

Az új szereplők szimpatikusan, Jonathan Groff nem olyan helyes mint Cory, ellenben isteni hanggal áldotta őt meg a sors. A Leával közösen előadott “Hello” annyira gyönyörű volt, már vagy ötször újra hallgattam azóta 🙂 A rész dalai egyébként is zseniálisak voltak, akárcsak a poénok és maga a történet is.
Idina Menzel se semmi, hogy rámászott már Will-re. ráadásul az a “kötelező színpadi mosoly” nagyon nagy 🙂

Nekem már nagyon hiányzott a sorozat, annyira örülök hogy végre új részekkel jelentkezik. Ha még nem tudtátok sehonnan letölteni az új részt és a dalokat, nézzetek fel a Glee-Central weboldalra, onnan leszedhetitek a cuccokat 🙂

Értékelés: 10/10
Úgy érzem nem elfogultság, mivel profi részről van szó, a dalok egyértelműen vitték a prímet, a poénok ütöttek, ráadásul a történet folyamatával sincsen semmi gond.