The Vampire Diaries – Az új korszak kezdete Téma: Egyéb kategória

Elismerem nehéz terhet cipelnek most a sorozat írói. A történet fő bonyodalma az első részekben a Katherine rejtély volt, Damon harca hogy kiszabadítsa szerelmét a romok alól. Most hogy kiderült, a vámpírlány nincs ott, egy szakasz lezárult, ezáltal pedig egy új megnyílhatott. És nem is rosszul, tegyük hozzá.

Lehet hogy Melinda Clarke miatt vagyok ilyen bizakodó, imádom a csajt, én pedig eléggé színész centrikus tudok lenni. Ráadásul az a nő piszok mázlista. A színésznő idén negyven, pár éve még Chris Charmakkel smárolt a Narancsvidékben, most meg kifogta Ian-t. Most mondjátok, nem piszok szerencsés?

Az új részekkel kapcsolatban ami a legjobban tetszik, az a mellékszereplők kiemelése., az hogy több jelenetet kapnak mint eddig. Legjobban annak örülök hogy Anna maradt. Szimpatikus a csaj, ráadásul tetszik ahogy alakul a Jeremyvel lévő beteges kapcsolata. Ráadásul ahogy Jeremy rájött arra kicsoda is Anna, hát ott dőltem. Legutóbb Lana csinált hasonló vagány dolgot a Smallville-ben hogy rájöjjön mi is Clark titka. De Jeremy vagányabb mint nyomi Lana, amikor kibökte hogy vámpírrá akar válni majd leestem a székről, és csak lestem. Ráadásul nem tudom mi van Steven R. McQueen-nel, de egyre helyesebb.

Ami még vagány dolog, az Anna anyjának, Pearl-nek a kis vámpírfészke, aranyos ahogy diktatórikusan próbál jót tenni a társainak, vagy csak hadsereget toboroz Mystic Falls elfoglalására? Bármi is legyen, epekedve várom a folytatást!

Szerencsére a főszereplőket sem hagyták unalomban, az Elena igazi anyja körüli hercehurcák egyre izgalmasabbak. Azt már tudjuk, Isobel vámpírrá változott, de mégis milyen rokoni szál fűzheti őt Katherine-hez? Csak térjen vissza Bonnie, már nagyon hiányzik!

Értékelés: 10/10
Logikusan felépített részek, sok WTF pillanat és remek színészek. Kell ennél több?