HSM 4 vs. Sharpay’s Fabulous Adventure Téma: Egyéb kategória

A Disney legsikeresebb alkotása – a Hannah Montana mellett – a High School Musical, aminek a második része máig tartja a legnézetebb kábeltévés filmpremiert, a harmadik rész pedig több mint 250 millió dollárt termelt a mozik pénztárainál, miközben a költségvetése meg sem haladta a tíz milliót. Ilyen előzmények mellett nem csoda ha a disney nem akar megválni a fejőstehenétől

Az előzetes hírekkel ellentétben úgy néz ki mégsem lesz High School Musical 4, pedig annak idején arról szólt a fáma, hogy a harmadik részben megismert új szereplők (Jemma McKenzie-Brown, Matt Prokop és Justin Martin) alakítják majd a High School Musical 4 főbb szerepeit, és a Disney Channel-en debütált volna az új alkotás. Mostanában azonban új hírek jelentek meg a franchise kapcsán, aminek szerintem mi csak örülhetünk.

A legfrissebb híradások ugyanis arról számolnak be, hogy Ashley Tisdale kap egy spinoffot, ami természetesen Sharpay karakterére épülne. A történet leírása szerint Sharpay a kutyuskájával együtt New Yorkba meg hogy valóra váltsa álmait, de rá kell döbennie hogy a nehéz természetével nehezen fog boldogulni a Nagy Almában… Úgy tűnik Ashley el is vállalta a folytatást, ami jövőre debütál majd vagy a tv-ben vagy a mozikban, bár a legtöbb oldal tévés premiert jelzett.

Azonban azt nem tudni hogy a Sharpay’s Fabulous Adventure mellett a HSM 4 is elkészül-e. Egyáltalán kell ennyi folytatás? Akárhogyis, kíváncsian várjuk mi sül ki az egészből. Azért azt hozzáfűzném, nem áll annyira rosszul Ashley szénája a karrierjét illetően, nem kellett volna visszamennie a Disney-hez. Ohh, és ha már Tisdale-ről van szó: megkapta a Hellcats pilot főszerepét. A CW-nek készülő sorozat producere a Smallville sztárja Tom Welling, a készülő pilot pedig a pompomlányok világát mutatná be.