Csillag Születik – Középdöntő 4. Téma: Egyéb kategória

Van igazság. Úgy érzem most végre jól döntöttek a szavazók, azok estek ki s jutottak tovább akik igazán megérdemelték. Vegyük szemügyre a mai produkciókat:
– Veres Robi MC DC: Az est legjobb előadását produkálta, annyira de annyira imádtam amit előadott. Külön bejegyzést érdemelt.
– Csikós Szabolcs: Annyira kis nyominger szerencsétlen, mégis tökjók az előadásai. Olyan kis szimpatikusan geek ez a srác 🙂
– Tabáni István: Ez a srác már profi. Vérprofi. A dalok amiket előad, egész egyszerűen tökéletesek, semmi hibát nem találni bennük.
– Vásáry André: Nem hittem volna hogy egy komoly zenei előadónak esélye van a versenyben. Tévedtem, nagyonnagy. És kezdi velem megszerettetni az operát. Köszönöm André.
– Bad Boyz: Ahogy az egyik tagjuk is nyilatkozta, táhttp://admin.freeblog.hu/edit/media-addict/entries/editor#id=4560083ncolnak és felhúzzák a pólót. Ebből szerettek volna oly módon kitörni, hogy a fél banda félpucér volt, némi festékkel. Hát, izé. Sikerült?
– Kutyakölykök: A versenyfolyam alatt nagyon meguntam az előadásaikat. Mármint, a legtöbb egyforma volt. Ez a mostani is. A tagok amúgy szimpatikusak a kisfilmek alapján 😉

De gyorsan a végére értünk. Aki nemtudná, a Bad Boyz és a Kutyakölykök estek ki. Azok akik a leggyengébb produkciókat mutatták be a mai nap folyamán. Megérdemelték szerintem.
A műsorvezetőkkel kapcsolatban, Stohl András olyan fura mostanában, mintha semmi kedve nem lenne ott lenni, és néha durvákat beszól a versenyzőknek, vagy olyan formában nyilatkozik róluk, ami szerintem degradáló. Amikor mondta hogy Vásáry André jön, és “lányhangon” tette, na az nagyon gáz volt szerintem :s
El se hiszem hogy jövőhéten végetér a verseny. Ti kinek drukkoltok? Ki nyerjen? André, István, Szabolcs vagy Robi? Ki a legjobb?