Melrose Place 2.0.: Kritika a nyolcadik epizód után Téma: Egyéb kategória

Hatalmas várakozás előzte meg a Melrose Place feltámadását. Sok kétkedő akadt, voltak akik szentségtörésnek tartották folytatni az eredeti szériát. Kétségkívül nehéz feladatot vállalt, az eredeti sorozat ugyanis magasra tette a lécet. Mégis úgy érzem a folytatás képes volt átugrani azt, noha rezgett az rendesen…

A kedvencem Lauren, aki orvosnak tanul, de nem tudja fizetni a tandíját. A véletlen úgy hozza hogy prosti lesz belőle, méghozzá a luxus-kategória, nem a sarkon lédergő. Az eredeti szériában Sidney is az volt egy ideig, és az a rész is tetszett, és Lauren karaktere is sokkal érdekesebb lett ezáltal. Valahol csodálom őt, hogy képes ezt tenni az álmai megvalósításáért. Mégis, amikor a nyolcadik részben egy kis csalással megszerezhette volna a kellő pénzt, meglepett amiért nemet mondott. Lehet hogy már kezdi élvezni a “mellékmunkáját”?

Ella hiába szimpatikus, ha aztán átment a történet abba a részbe, hogy minden részben veszélyben van a munkája, de ő mindig megoldja a kreativitásával és az eszességével a helyzetet. Ez már kezdi ismételni önmagát, Katie Cassidy csodás játéka sem tudja mindig eladni a sztorit.

Riley és Jonah kapcsolata már kezd unalmas lenni, akárcsak David ügyködései. Mögötte aztán abszolút nem érzem a koncepciót, nem látom hová akarják fejleszteni a karaktert, ha akarják egyáltalán….

A hamarosan távozók nem fognak hiányozni, Violet és Agguie is idegesítenek. Mehetnek ahová akarnak, lelkük rajta! A visszatérő szereplőkben csalódtam egy cseppet. Sidneyt megölni nem kellett volna, Michael meg látszólag korántsem olyan rafinált mint régen volt, ráadásul a szerepét is nagyon minimalizálták. Joe-t sem így ismertük meg, és Jane változása aztán szembeötlő volt. Az lenne a legjobb, ha több régi karakter nem térne vissza. Amandára se vagyok annyira kíváncsi, belőle elég volt hét évad.