One tree hill – Elkezdődött a hatodik évad. Téma: Egyéb kategória

Ollala! Tudtam hogy Lucas majd Peytont választja, de mégis meglepetés volt ez számomra, méghozzá igencsak kellemes. A felvázolt “jövőképek” alapján is Peytonnel volt a legdinamikusabb a kapcsolata, és kiderült hogy Brooke-al nem illik össze. Mindenesetre kíváncsian várom az írók hogy teszik tönkre újra Peyton meg Luke kapcsolatát.

Az eltelt egy évben – ha lehetséges – még cukibb lett a kis Jamie. A legaranyosabb gyerekszínész ALL TIME ez már most kijelenthető 🙂 Ahogy az sejthető volt Haylie & Nathan körül megint az unalom szele köröz, de talán lesz ez még jobb is. Deb és Skills kapcsolata egy cseppet “beteg” de mindenképpen tetszik. Azért mert Deb középkorú nem érdemli meg a boldogságot? Ugyan már! 🙂 Mouth és Millicent kapcsolata már túlcsorgott a monitoron, remélem örökre elhúztak… A dilis dadus visszahozása nagyon jó ötlet volt, csak azt furcsállom hogy miért akarja ennyire bántani Dan nagyapót. De valahol megérdemli az öreg. Vagy mégsem? Eleget szenvedett a börtönben?

A végére hagytam Brooke-ot. Az első évadban őt “nem kedveltem” a legjobban, most pedig ő a kedvenc. Nem is tudom mikor vált azzá… És most Daphne Zuniga visszatért, és valszeg nagyon mocskos módszerekhez nyúlt… 🙂 Remek felvezetése volt ez a hatodik évadnak, tuti nézője maradok.