Kés/Alatt – Véget ért az ötödik évad Téma: Egyéb kategória

Hát véget ért az 5.évad is… Olyan gyorsan elment, de hát ez van, ezt kell szeretni. A szezon lezárása szokás szerint tökéletes volt. Már korábban is vártam mikor tapasztalja meg Sean a média árnyoldalát, ez most egyszerre talán mégis “sok” volt egy kicsit. De legalább reális 🙂 Kíváncsi vagyok hogy mit mondott Eden az anyjának, nem lennék meglepve ha kiderülne hogy Julia nem véletlenül lett amnéziás. Mindenesetre nagyon fog hiányozni Eden a sorozatból, ahová tuti nem térhet vissza a 90210 miatt.

Ez a Matt-Annie dolog nagyon beteg, pláne hogy a csaj szemmel láthatólag belezúgott a bátyjába. Te jó ég, ilyet leírtam, nem hittem volna. Na jó, Christian se hitte volna hogy valaha ezt mondja: “Matt, ne dugd meg a nővéred”. Ez annyira groteszk. Valahol mégis izgalmas. Néha belegondolok, milyen elfajzott dolgot nézek én, a Kés/Alatt személyében… 🙂

Az őrült nő és Sean esete nagyon jól fel lett vázolva. Végig sejteni lehetett hogy Colin készül valamire, amit valóban meg is tett. Tuti túléli valahogy hiszen ő a főszereplő, de akkor is aggódjunk érte egy kicsit.

Végül tisztáznám a “Julia a sorozat szégyenfoltja” részt. Mert szerintem tényleg az. Egy semmilyen karakter aki sose tudja mi a jó neki. Lefekszik egy törpével, együtt jár egy pszihopatával együtt is fürdik vele de nem jön rá hogy nincs kukija az ürgének… Folyton őrlődik Sean és Christian között és nem képes választani, glóriaként pedig most leszbit játszik. Szerintem szégyen és gyalázat a karakter. Kár hogy Eden nem végezte el a dolgát rendesen.