A fiatalságról dalol Miley Cyrus az új videoklipjében Téma: Egyéb kategória

Csütörtökön új videoklippel jelentkezett Miley Cyrus. Ezúttal a Younger című dalához készített egy meglehetősen visszafogott, és a maga nemében gyönyörű videoklipet.

A sajtóban azért kapott hírverést a klip, mert Miley egy önmagára hasonlító, “Hannah Montana paróka nélkül” babához mesél, de ennél azért sokkal többről szól a videoklip.

Szerintem gyönyörűen bemutatja a klip – és a dalszöveg is – hogy a fiatalságot nem kell üldözni, és hiába vagy idősebb, mint x éve, még így is érezheted magad sokkal fiatalabbnak. Én legalábbis ezt az üzenetet dekódoltam, de pont az a szép a zenében, hogy mindenki mást szűrhet le belőle.

Bár az üzenettel egyetértek, de maga a dal nem lett szerelem. Talán a dallamvezetés miatt, de egyszerűen nem érzem elég ütősnek, nem kúszik be a fülembe.

Viszont: olyan jó újra a réginek látni Mileyt. Nem a botrányos ruhákban, vagy szinte pucéran egy műfalloszt meglovagolva, hanem olyan lányként, akit jó pár éve megszerettem. Ja, és a Malibu dala nálam kábé a nyár egyik legnagyobb slágere, rongyosra hallgattam.