Ősszel dúskálni fogunk a “főzős tehetségkutatókban” Téma: Egyéb kategória

Én szeretem a főzős “tehetségkutatókat” (mostanság így szokás hívni őket), de kicsit úgy tűnik, hogy ősszel talán a kelleténél nagyobb adagban érkeznek a tévékre ezek a műsorok.

A Tv2-n Ördög Nóra műsorvezetésével jön a Séfek séfe, méghozzá másfél órás részekkel. A koncepció elég érdekes: szakácsok és “amatőrök” főznek, a zsűri nem tudja ki mit főzött, és győztest választanak. Ahogy nézem a leírást, csapatokban főzés is lesz, szóval gyanítom inkább a dráma faktorra mennek majd rá.

Az RTL Klubon visszatér a Konyhafőnök VIP, tehát ismét híres emberek főznek majd nekünk. És hogy még nagyobb legyen az öröm, jön ismét a Konyhafőnök Junior, ahol cuki gyerekek főznek majd Wossala Rozinának, Födrős Zének és Sárközi Ákosnak.

Kicsit ez már a főzés túltengés, pláne mert napi műsorokról van szó, ha pedig valaki mindhármat látni akarja, akkor legalább három órát rá kell szánnia. Szóval…

Mindenesetre azt sajnálom, hogy még nem jelentették be Istenes Bence főzősműsorát,mert a Hagyjál főzni magasan a kedvenc, azt szívesen nézném is. A többi szerintem belekukkantós lesz majd.