Filmajánló: Íme, az 5 kedvenc Kristen Bell filmem Téma: Egyéb kategória

Amióta bemutatta a Viasat 3 egy évtizeddel ezelőtt a Veronica Mars sorozatot, nagy Kristen Bell rajongó vagyok. Egyszerűen imádom, ahogy ez a nő létezik a kamerák előtt. Ezzel együtt pedig emberként is iszonyú szimpatikus, elég csak egy pillantást vetni az Instagram oldalára, hogy rájöjjünk, miért.

Most, hogy ránéztem a színésznő IMDB adatlapjára nem is lepett meg, hogy majdnem az összes filmjét láttam is. Mert így van jól 🙂 Most összegyűjtöttem az 5 kedvencemet, ezeket mindenképpen ajánlom megtekintésre.

Rossz anyák (2016)

Ez egy elég megosztó komédia, ami szerintem zseniális lett. Bemutatja, hogy miért is nehéz anyának lenni, mennyi elvárásnak kell megfelelni, és milyen jó néha csak lazítani. Bell egy lefáradt anyát alakít, aki végül a sarkára áll, és ez nagyon jól áll neki.

Veronica Mars (2014)

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy imádtam a Veornica Mars filmet. Nem volt rossz, de nem ütötte meg a sorozat színvonalát. Ennek dacára Bell alakítását, és a jó poénokat még mindig nagyra értékelem, és bevallom, jó volt újra látni Bellt Veronicaként a képernyőn.

Díva (2010)

Nagyot bukott ez a musical, ezért sokan leírták, de szerintem nem kéne csak úgy eltemetni. Én szerettem, ahogy a dalait is. Kristent meg aztán pláne imádtam benne. Aprócska szerepe volt, a hősnő, Christina Aguilera riválisát alakította, de Bell ebbe az apró szerepbe is vitt egy csomó életet. És emiatt lett a szememben a film is feledhetetlen. Ráadásul a filmben Bell énekelt és táncolt is, a fenti videón megnézhetitek, hogy ebben is mennyire tehetséges.

Már megint te?! (2010)

Még mindig ez a kedvenc Bell komédiám. Anno a moziban láttam, és hihetetlenül jól szórakoztunk rajta. A sztori nagyjából annyi, hogy Bell volt a kitaszított lány a suliban, akit a gonosz csaj mindig zaklatott. És eltelt jó pár év, és ez a csaj most beházasodna a családba, ami naná, hogy nem tetszik Bell karakterének. Vicces és elgondolkodtató film volt, ezért is szerettem.

Gracie választása (2004)

Ugyan már rengeteg filmet leforgatott azóta, de még mindig magasan ez a kedvencem. A történetben Bell alakítja a legidősebb testvért, az anyjuk, Anne Hache megformálásában megbízhatatlan és alkoholista. Az életük rettenetes, ezért Gracie úgy dönt, hogy amint betölti a 18-at, a kistestvéreit örökbefogadja, hogy megszabaduljon az anyjuktól, és felépítsen egy jó életet a családnak. Mindez rengeteg fájdalommal és nehézséggel jár. Bell egyszerűen lubickolt a szerepben, annyira csodálatosan alakította a tinilányt, egyszerűen le a kalappal.