Itt a Rossz anyák 2. magyar feliratos előzetese! Téma: Egyéb kategória

A héten mutatták be a Rossz anyák 2. előzetesét, a Smash Trailer jóvoltából pedig a magyar felirat is elkészült hozzá. Alább be is ágyaztam, csak ne felejtsétek el bekapcsolni a felirat gombot Youtube-on.

A film premierje 2017 novemberében várható, a központi téma ezúttal a karácsony lesz. Az időszak, amikor az anyák rengeteget dolgoznak, de nem kapnak érte cserébe túl sokat. A trailer is ezt idézi meg. A sztori szerint a három rossz anya belázad, úgy dönt, nem foglalkozik a karácsonnyal, aztán megjönnek az anyukáik (vagyis a nagyik), és kezdődik a kín.

Az első filmet a sok káromkodás dacára nagyon szerettem, méghozzá leginkább az üzenete miatt. Mert talán kevésbé vesszük észre, hogy az anyák mennyi mindent vállalnak be, és mekkora nyomás alatt vannak a társadalom, és saját maguk által is. Erről pedig beszélni kell, a trailer alapján pedig fognak is. Ez pedig jó.

Az meg csak hab a tortán, hogy Kristen Bell is az egyik főszereplő, a nagyik között pedig ott lesz a zseniális Christine Baranski (A férjem védelmében) és Susan Sarandon is. Hol vagy már, november?