Filmajánló: 4 film, hogy jól teljen a családi Húsvétod! Téma: Egyéb kategória

Végre, itt a húsvét, jöhet a sonka és süti evés, és ami a legjobb: egy kis pihenés. Ilyenkor pedig egy kis filmnézés különösen jól tud esni, ugye?

Összeszedtem 4 olyan filmet, aminek a megtekintését nagyon ajánlom. Igyekeztem családira venni figurát, mert nem tudom, ti hogy vagytok vele, de szerintem nagyon király dolog a családdal együtt filmezni. Csatoltam a filmekhez készült trailereket, ahol volt, magyar nyelvűt, hogy még inkább meghozza a kedvetek!

A Szépész és a szörnyeteg (1995)

Szeretted a Dadus sorozatot? Akkor ezt a filmet kötelező látnod! Fren Drescher tulajdonképpen megismétli a sorozatos szerepét: egy lecsúszott brooklyni csajt alakít, akit felfogad egy gazdag család (akik itt uralkodók), hogy legyen ő a dadus. És aztán megváltoztatja a család – és az ország! – egész életét.

Végtelenül szórakoztató és jópofa film, ami hűen hozza a Dadus hangulatát. A poénok pedig néhol nagyon erősek.

Hopp (2011)

Nem mondhatnánk, hogy a Hopp lenne James Marsden karrierjének a csúcsa, de hé, ha már húsvét van, miért ne nézhetnénk meg egy húsvéti filmet? A sztori amúgy a Húsvéti nyúl fiáról szól, aki nem akarja megörökölni apja melóját, és inkább dobos lenne. Elmenekül otthonról, ekkor üti el az autójával véletlenül Marsden karaktere – és így kezdődnek a kalandok.

Bár ez a film nem váltja meg a világot, de időnként kellően vicces tudott lenni, ráadásul akad benne pár szép jelenet is.

Matilda, a kiskorú boszorkány (1997)

Gyerekkorom egyik kedvenc filmje, ami ma is bőven megállja a helyét. Roald Dahl szuper könyvéből készült a film, a középpontjában egy nagyon okos kislánnyal, akit a szülei totál elhanyagolnak, és nem is igazán szeretnek, a lánynak pedig még varázsereje is van.

Nagyon sokat ad az embernek a film megnézése, leginkább a felnőtteket gondolkodtatja el. Nekem teljesen más élmény volt a nyáron újranézni, mint gyerekként. Most totál ledöbbentem a szülők viselkedésén. A vicces pillanatok viszont még mindig ugyanúgy ütnek!

Zootropolis – Állati nagy balhé (2016)

Oké, maradjunk a nyusziknál! A Disney tavalyi nagy dobása volt a Zootropolis, ahol egy ártatlan nyuszi döntött úgy, hogy beáll rendőrnek, és megmenti a világot. A társa pedig egy simlis róka lesz.

Meglehetősen minőségi és szerethető lett a rajzfilm, ami a gyerekeket spontán elszórakoztatja, nekünk, felnőtteknek pedig egy csomó gondolkodnivalót ad életről, sztereotípiákról vagy éppen barátságról. Nem véletlen, hogy ezt tartják az utóbbi évek egyik legjobb Disney meséjének.