Baby Driver: Zseniálisnak ígérkezik Ansel Elgort új filmje! Téma: Egyéb kategória

zenei karrierje mellett a Csillagainkban a hibából ismert Ansel Elgort a filmes karrierjét is serényen építi. Legújabb filmje, a Baby Drive 2017. augusztus 11-én mutatkozik be Amerikában, és szerencsére itthon is jön Nyomd, Bébi címmel.

A történet főhőse Baby (Ansel Elgort), aki zseniális sofőr, emellett pedig jellegzetessége, hogy egy gyerekkori baleset óta folyamatosan zúg a füle, ezért mindig zenét hallgat. A srác egy gengszterbanda sofőrjeként dolgozik, majd belezúg egy édes pincérnőbe. Ezután szeretne kiszállni, de még egy utolsó akciót követelnek tőle…

Elgort mellett a filmben lesz még az egykori Hamupipőke, Lilly James, John Hamm a Mad Menből, Kevin Spacey (House of Cards), John Benthal (The Walking Dead) és az egykori mexikói telenovellasztár, a Rabok és szeretők hősnő Eiza González.

Nemrég megjelent két előzetes is a filmhez, ami egyértelműsíti, hogy a zene mellett a poénok, az ütős akciójelenetek és a romantika dominálja majd a filmet.

Kétségkívül izgalmasnak hangzik a projekt, Elgort castingja pedig még engem is rávesz arra, hogy izgatottan várjak egy akciófilmet. Hol is van már az augusztus?