Értelmetlenné vált a halál a Vámpírnaplókban Téma: Egyéb kategória

A napokban készült egy interjú Szvetlov Balázzsal, akit számos sorozatban és filmben hallhattunk szinkronizálni. Többek között ő volt Edward az Alkonyatban, Anwar a Skinsben, Dan a Gossip Girlben és ahol én a legjobban szerettem, Ephram az Everwoodban.

Balázs a Vámpírnaplókban is feltűnt, Jeremy magyarhangjaként. Az interjúban szóba került a sorozat is, Balázs pedig elmesélte, hogy az elején nem igazán kedvelte a Vámpírnaplókat, de a második-harmadik évadtól igazán megszerette, aztán jött a mélypont. Nagyon profin és jól fogalmazta meg, hogy mi is a sorozat egyik legnagyobb hibája. Íme:

 

Nem lett semmi értelme annak, ha valaki meghalt, vagy megharapják. Aztán, most már tényleg nagyon meghal, mert most már a szellemének a szellemét is megölték, és most már elásták, de a következő évadban visszajön, mert találtak egy talizmánt, ami… Értelmetlenné vált számomra a halál, egy olyan sorozatban, ahol fontos a halál és a halhatatlanság. Nem biztos, hogy az alkotók tisztában vannak vele, hogyan, merre és meddig mehetnének el. Mostanra túlmentek már azon a ponton, amikor szépen és elegánsan le lehetett volna zárni az egészet.

 

Nagyon örülök, hogy más is így látja, többek között ezért is hagytam abba a sorozat nézését. Teljesen értelmetlenné vált a halál a Vámpírnaplókban, hiszen aki fontos, úgyis feltámad. (Aztán ki tudja, hátha az általam nem látott hatodik-hetedik-nyolcadik) évadban ez már változott.

Alább megnézhetitek az interjút, érdemes, sok érdekesség kiderül belőle, például az is, hogy mennyire szerette Balázs a Gossip Girlt, legalábbis, az elején.