Jön a SuperTv2-re a Sztárban sztár+1 kicsi! Téma: Egyéb kategória

Végre, híreket kaptunk a Sztárban sztár spin-offjáról, ami a Sztárban sztá+1 kicsi címet viseli. Ebben a műsorban jól ismert gyermektehetségek, és a Sztárban sztár korábbi szereplői énekelnek majd duetteket, vagy öltöznek be ugyanannak az előadónak. És természetesen minden olyan lesz, mint a Sztárban sztárban.

A versenyzők kilétét még nem fedték fel, de kétségkívül van kiből válogatni, a Sztárban sztár 4 évadában sok csatorna közeli énekes megfordult. Gyerektehetségekből sincs hiány, gondoljunk csak Az ének iskolája kisdiákjaira.

Kérdésként persze felmerül, hogy a gyerekek elég erősek lesznek-e ahhoz, hogy ők öltözzenek be a híres énekeseknek. Mert az oké, hogy elmaszkírozzák őket, és biztos nagyon cukik lesznek, de a hang és gesztus utánzás, a mozdulatok levétele a felnőtt előadóknak is komoly gondot okoz.

Arról még nem szól a fáma, hogy élő adások lesznek-e, kieséses rendszerben haladunk-e, mindenesetre nagyon remélem, hogy a gyerekek számára nem lesz lélekromboló a műsor, mert sajnos megvan erre is az esély.

Azt viszont már tudjuk, hogy ki lesz a zsűri. Csobot Adél, Pély Barna, Ábel Anita és Rákóczi Ferenc. Csak a neveket látva minden idők legrosszabb zsűrije érkezhet, szóval, nagyon szkeptikus vagyok.

Csobot “Puszi, Puszi” Adél kis mennyiségben nagyon vicces és szerethető, hosszú távon nem tudom tud-e poénos lenni. Pély Barna lenne gondolom a Bereczki, hogy szakmázzon, de láttuk már nála a Megasztárban, hogy őt a lelkek érdeklik. Ábel Anita még elmegy, bár a teljesítménye a Sztárban sztárban is biceg. Rákóczi nagy kérdőjel. Mindent egybevéve nem lelkesültem fel a zsűri láttán.

A műsorvezető marad Till Attila, a Sztárban sztár+1 kicsi pedig 2016. november 27-én, 18.50-kor startol a Super Tv2 műsorán, az előadókat pedig a vasárnapi Sztárban sztár döntőn jelentik be. Hát, kíváncsi leszek, de sok a félelmem a műsorral kapcsolatban.