Itt a Karib-tenger kalózai 5. részének a magyar feliratos előzetese! Téma: Egyéb kategória

Tegnap megérkezett A Karib-tenger kalózai 5. részének az előzetese! Bezony, Johhny Depp már ötödjére ölti magára Jack Sparrow gúnyáját. Az eddigi részek nagyon jól teljesítettek a mozik pénztárainál, de kíváncsi leszek, hogy Depp válási botránya itt is ront-e majd a box-office eredményeken, mint ahogy az Alice tükörországban esetében történt.

Az ötödik Karib-tenger filmre visszatér a Willt alakító Orlando Bloom és Geoffrey Rush, mint Barbossa kapitány. Keira Knightleyt nélkülözniük kell sajnos a nézőknek.

Új színészek is érkeznek ám, mint a Demónából ismert Brenton Thwaites, aki egyre jobban tör fel az A-ligás színészek közé. Paul McCartney is jelen lesz, de a szerepéről még nem sokat tudni. A fő ellenlábas most a Javier Bardem által alakított Salazar kapitány lesz.

A sztoriról nem hiszem, hogy érdemes lenne sokat fecsegni, a lent beágyazott magyar feliratos trailerből minden kiderül. A Karib-tenger kalózai ötödik része 2017. május 26-án debütál az Egyesült Államokban, és lefogadom, hogy ezt követően a hazai bemutatóra sem kell majd sokat várni.