Kirúgták a Teen Wolf sztárját: Arden Cho nélkül folytatódik a sorozat Téma: Egyéb kategória

Nagyon szomorú hír érkezett a Teen Wolf háza tájáról. A Kirát alakító Arden Cho youutbe-on jelentette be, hogy a karaktere nem fog visszatérni a sorozat hatodik évadába. Arden nem saját akaratából távozik, a jelek szerint a kreátorok hozták meg a döntést. Arden Cho igazán megható videóüzenete fent megtekinthető. Respekt a színésznőnek, amiért ennyire tartotta magát, és a kirúgása dacára is ilyen gyönyörűen és tisztelettel beszélt a stábról.

Íme, Arden szavai: “Annyira szeretem Kira Yukimurát! Imádom a Yukimura családot. Szerettem átélni a Teen Wolf élményt, szeretem a szereplőket és a csapatot. Csodálatos három és fél év volt ez. Túl gyorsan múlt el. Sajnos úgy tűnik, hogy Kira nem fog visszatérni a hatodik évadra. Azt hiszem néha, amikor egy sorozat olyan sok jó karaktert foglalkoztak, nincs kiadó szoba mindenkinek. Mindenesetre azt kívánom, bárcsak kiterjesztenénk a Skinwalkerek hatáskörét és megmutatnánk az erejüket. A Teen Wolfnál soha nem tudhatjuk. Az emberek néha visszatérnek“.

Nagyon szomorú vagyok a döntés miatt. Egyrészt az is dühítő, hogy az elmúlt évek során nem tudták igazán kihasználni a karakterben és az ázsiai mitológiában rejlő lehetőségeket, másfelől eléggé megszerettem Kirát, olyan jó párost alkottak Scottal. Hiányozni fog a lány, hozzám nőtt az elmúlt évek során. Egyre kevesebb a régi szereplő, egyre több az újonc, akik bár cukik, meg minden, de a régiekkel működik igazán a sorozat. Nagyon remélem, hogy Jeff Davis, a kreátor meggondolja magát.