Transznemű színésszel erősít a Faking It – Simlis spinék stábja Téma: Egyéb kategória

Faking It már a harmadik évadához ért, az új részeket 2016. március 15-től vetíti az amerikai MTV. Már kaptunk hozzá egy perces promót is, ami alább megtekinthető.

Az új szezonban több új szereplő is lesz, köztük Elliot Fletcher. Noaht alakítja, egy karizmatikus, magabiztos, bátor és bűbájos srácot, aki afféle “a srác a szomszédból” típus, emellett basszusgitáron játszik, és zenekari versenyeken vesz részt. A hivatalos leírásokban ezen információk elérhetőek.

Ami Noaht különlegessé teszi, hogy transznemű, és ami ennél is jobb, egy transznemű színész alakíthatja. A sorozat sztárjai, Rita Volk és Katie Stevens Youtubeon tették közzé a felhívást, miszerint transznemű színészeket keres a Faking It, hogy még inkább erősítsék az elfogadást és bemutassanak egy TS karaktert is. Fletcher állandó szereplőként lesz jelen az új évadban, kíváncsian várom!

Fletcher youtube-sztárként is ismert, több dalt is írt, fent a To Hode On szerzeménye meg is hallgatható. A tizennyolc éves srác Los Angelesben született és nevelkedett. “Amióta csak emlékszem, srác voltam. Soha nem gondoltam magamra lányként. De amikor elkezdődött a pubertás és eljött a középiskola, szembe kellett néznem a ténnyel, hogy mások lányként látnak engem” – nyilatkozta a New York Times-nak. Mesélt az életéről is, a megannyi nehézségeiről. Elliot ma már kívül-belül férfi. A cikk ide kattintva elolvasható.