Az M3 újra műsorára tűzi A homok titkait! Téma: Egyéb kategória

Az állami tévé ismétlőcsatornája, az M3 egyre jobban kedvez a telenovella rajongóknak, ugyanis sorra ismétli meg a ’90-es évek nagy sikereit, azokat a mára emblematikussá vált brazil telenovellákat, amiket egykor egy ország nézett. A Rabszolgasors, a Kisasszony és A pampák királya után egy újabb klasszikust tűz ismét a képernyőjére.

Most A homok titkai került sorra, a történetben egy ikerpár, Ruth és Raquel történetét követhetjük nyomon. Az elején a jószívű Ruth rátalál a szerelemre egy gazdag és jóképű fiúoldalán, de Raquel közbelép, és az ikertestvérének kiadva magát próbálja megvalósítani nagyratörő terveit, miközben folyamatosan hazugságokkal tömködi Ruth fejét, aki azt hiszi, a szerelme elhagyta őt… A fordulatos történet a brazil telenovellagyártás egyik etalonja, méltán hódította meg az egész világot.

A homok titkaira gyerekkoromból még én is emlékszem. No nem a történetre, hanem arra, mennyire siettünk mindig haza, hogy megnézhessük az új részeket, és már akkor is mennyire tudtam utálni Ruthot, amiért kitol szegény ikertestvérével… Lefogadom, hogy a legtöbb velem egykorúnak – avagy idősebbnek – van némi emléke a sorozatról 🙂 Adott tehát a lehetőség, újra lehet nézni, de lefogadom, hogy sok új nézőt is szerez majd a régiek mellé.

A premierre október 19-én lehet számítani, a részek minden hétköznap 17:15-től lesznek láthatóak az M3 csatornán. Ide kattintva a történeten túl egy tucat érdekességet is olvashatsz a novelláról. Kiderül például, hogy nálunk a vágott verzió került adásba, ahogy az is, a főcímben a pucér női szobor több helyen kiverte a biztosítékot, és arra is fény derült, hogy Gloria Pires terhessége miatt elhalasztották a premiert Brazíliában. Klikk a többi érdekességért!