Új szerepben: Steven R. McQueen, Jason Dohring, Naomi Campbell, Ben Barnes és Anna Camp Téma: Egyéb kategória

Újabb színészek kerültek fel a szereposztó díványra, többeket nagyon kedvelek közülük, így kifejezetten örülök, hogy új sorozatban láthatóak. A múlt heti kiadás ide kattintva olvasható. Íme, az e-heti szuper ötös!

Miután lelépett a Vámpírnaplókból, nem sokáig maradt munkanélküli az egyre jóképűbb Steven R. McQueen. A fiatal színész a Chicago Fire-ben lesz hosszútávon látható, mint egy ifjú tűzoltó, Jimmy Borelli, akinek már a bemutatkozása is zűrös lesz az 51-es tűzoltóságon.

Az egykori szuper modell, Naomi Campbell idén már sorozatozott, az Empire-ben csábított el egy nála sokkal fiatalabb srácot. Az American Horror Story-ba is több részre érkezik, negatív karakterként Lady Gaga karakterével kerül összetűzésbe.

Veronica Marsból ismert Jason Dohring visszatérő szereplő lesz a The Originals harmadik évadában. Egy nyomozót alakít, akinek feltűnnek New Orleans furcsaságai és sejti, hogy van valami a háttérben, de a vámpírokról egyelőre nincs tudomása.

Anna Camp anno azért szált ki a The Mindy Projectből, mert elmondása szerint a filmes karrierjére akart koncentrálni. Igaz, hogy feltűnt azóta filmekben is – mint a Pitch Perfect – de rengeteg sorozatban is szerepelt. Nemrég egy Amazon pilot, a The Good Girls Revolt főszereplője lett. Úgy tűnik nem olyan egyszerű elfeledni a múltat, igaz?

A jobbára mozifilmekből ismert Ben Barnes helyettesítő Eion Bailey-t az HBO új sorozatában, a Westworld-ben. Eion alig egy héttel ezután lépett le az HBO scifi-thrillerjéből, hogy bejelentették, szerepet kapott benne.