Új borítókkal jelenik meg ismét A neveletlen hercegnő naplója sorozat Téma: Egyéb kategória

A Ciceró július végén leporolja A neveletlen hercegnő naplója sorozatot, hogy modern kiadásban tárja a régi és új olvasói elé. A sorozat első része 2000-ben jelent meg itthon, azóta már felnőtt egy generáció, ezekkel a menő, a mai kor igényeinek megfelelő borítókkal pedig a mai tizenévesek is jobban rátalálhatnak a sorozatra. (És talán a filmet is megnézik. Mert az első részt látni kell! 🙂 )

A neveletlen hercegnő naplója életem egyik legjobb könyvsorozat élménye volt, nem egy kemény gimnáziumi napon segített át. Pár éve újraolvastam, és még mindig imádom, erről itt írtam bővebben. A sorozathoz érkezik ám egy vadiúj kötet is, ami ősszel jelenik meg a Ciceró Kiadónál.

Az új kötet már napjainkban játszódik, Mia és Michael esküvője áll a középpontban, illetve a sokk, amikor kiderül, hogy Miának van egy féltestvére az édesapja révén. Olívia hercegnő kalandjairól pedig új sorozatot indít Meg Cabot. Minderről bővebben Rea blogján olvashattok, klikk az infókért. Alább pedig megnézhetitek az új borítókat is.