Miután: Magyarországon is megjelent Anna Todd One Direction fanfiction könyve Téma: Egyéb kategória

Anna Todd hatalmas sikeréről már többször is beszámoltam az oldalon, lásd lent a linkeket. A huszonéves lány Wattpaden kezdte el publikálni a One Direction fanfictionjét, amiben egy Harry Styles által ihletett rosszfiú, és egy igazi jó kislány románcáról olvashattak több millióan.

Bizony, igazi szenzáció lett a kötet, és olyan sok olvasó szeretett bele a történetbe, hogy milliós szerződést kapott az írónő, és könyvét alig pár hónappal az amerikai megjelenés után már Magyarországon is meg lehet vásárolni a Gabo kiadó jóvoltából. Sőt, film is készülhet a sztoriból, a jogokat ugyanis már eladták.

Sokáig egyetlen követőm sem volt, nem is nagyon tudtam elképzelni, hogy lesznek majd olyanok, akik elolvassák a könyvemet” – nyilatkozta Anna Todd a Gabo Kiadónak adott interjújában. – „Leírhatatlanul jó érzés olyan dolgot alkotni, amit ennyi ember imád. Őrület.

Arra a kérdésre, hogy mi lehet a könyv sikerének a titka, érdekes választ adott: „Valójában fogalmam sincs, arra tippelek, hogy nagyon hamar elterjedt a könyv különböző közösségi oldalakon, illetve viszonylag gyakran frissítettem a sztorit, így talán még izgalmasabb volt az olvasóknak, hogy egy folyton alakuló történetet olvashatnak.” Kétség sem fér hozzá, itthon is sokakat meghódít majd a történet.

Te is kíváncsi lettél? Böngészd át az alábbi linkeket, olvasd el a fülszöveget és csekkold a borítót 🙂

  • Film és könyv készül az Afterből – Media-Addict.hu, 2014.07.07.
  • Anna Todd: Miután Könyvkritika – Media-Addict.hu, 2014.12.23.
  • Anna Todd Interjú – Gabó Kiadói Blog, 2015.06.30.
  • Anna Todd: Miután – Részlet a könyvből – Gabó Kiadói Blog, 2015.07.07.

02-sor

Anna Todd – Miután/After
Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Oldalszám: 498 oldal
Megjelent: 2015. július 09.
Online megrendelés: most 20% kedvezménnyel
Fülszöveg: Egy szenvedélyes szerelem története, amely milliókat hódított meg világszerte. Volt egy időszak Tessa életében, amikor még nem ismerte Hardint, de miután találkoztak, az élet megváltozott.
Tessa igazi jó kislány. Egy rendes fiúval jár már évek óta, vannak tervei, ambíciói, és az anyja ügyel rá, hogy az élete a megfelelő irányban haladjon tovább.
Aztán elsőévesként beköltözik az egyetem kollégiumába, és találkozik Hardinnal. Azonnal feltűnik neki a tetovált, piercinges fiú, aki angol akcentussal beszél, és mindenben különbözik attól, amit Tessa az addigi életében megszokott.
Hardin rendkívül mogorva, sőt kifejezetten ellenséges vele, és a viselkedése miatt Tessának gyűlölnie kéne őt. Gyűlöli is, amíg egy este egyedül nem maradnak a fiú szobájában. Tessát megragadja a fiú sötét személyisége, és amikor megcsókolják egymást, olyan szenvedély támad fel benne, amilyet még sohasem tapasztalt.
Hardin hol gyönyörűnek nevezi, hol egy szó nélkül eltűnik, mintha egyáltalán nem érdekelné. A nemtörődöm viselkedése és a gorombasága ellenére Tessa úgy érzi, ha sikerül mélyre ásnia, megtalálja az igazi Hardint a hazugságok felszíne alatt. Hardin újra és újra eltaszítja, de csak azért, hogy aztán még közelebb vonja magához.
Tessának megvan a tökéletes barátja. Miért igyekszik ennyire legyőzni a saját sértett büszkeségét, és Hardin előítéletét a rendes lányok iránt?
Talán azért, mert ez szerelem?
Anna Todd AFTER című fanfictionjét milliók olvasták a WATTPAD-en, és az egész világon lenyűgözte az olvasóit. Itt az idő, hogy ön is megismerkedjen az internet legtöbbet emlegetett könyvével.