Mi Pecado – Az én bűnöm: Hamarosan a Tv2 műsorán Téma: Egyéb kategória

A telenovella rajongók régi álma teljesült, a Tv2 ugyanis megvásárolta a Televisa által 2009-ben forgatott sorozat, a Mi Pecado vetítési jogait. A rajongók régóta áhítoznak már rá, ugyanis a főszerepben Maite Perroni (A macska) és Eugenio Siller (Emlékezz Reina) látható, így nem is meglepő, hogy a Tv2 lecsapott a telenovellára.

A premier időpontjáról sajnos még nincs információ, de valószínűleg a Valentína titkát váltja majd. Azt már tudni lehet, hogy Az én bűnöm címmel lesz majd látható a képernyőn a száztíz részes telenovella, aminek a főcímdalát Maite Perroni adja elő. A Mi Pecado című dalt a Reik együttessel rögzítette az énekes – színésznő.

A szövevényes telenovella a mexikói vidékre kalauzolja nézőt, Cauhtemoc Blanco és María del Carmen Peña írópáros korábbi munkái az El Manantial – Ősforrás és a Szerelem nevében alapján bátran kijelenthető, hogy akiknek bejött a birtokon zajló szarkavarás, az élvezni fogja Az én bűnömet is.

Fontos kiemelni, hogy most egy kritikailag elismert telenovelláról van szó, ami távol áll az Árva angyal vagy A Macska színvonalától. Az írópáros munkájáról tényleg mindenütt csak jókat lehet hallani, és nem csak a nézők, hanem a kritikusok is ódákat zengtek Az én bűnömről nem csak Mexikóban, hanem a világ más részein is.

Az én bűnöm első promóciós videója alább megtekinthető, a telenovelláról pedig hamarosan még több új információt olvashattok majd az oldalon.