Folytatódik a Younger és a Faking It, kaszát kapott az Eye Candy Téma: Egyéb kategória

Az utóbbi napokban három sorozat rajongói is megtudhatták, hogy mi lesz a kedvencük sorsa. Sajnos a két jó hír mellett egy rossz is becsúszott, de hát, ilyen a showbiznisz.

A nem túl combos nézettség ellenére a TV Land meglátta a Younger-ben rejlő értékeket, így Hilary Duff és Sutton Foster sorozata jövőre is visszatér, a második évad tizenkét epizódos berendelést kapott! Őszintén bízom benne, hogy idővel a nézettség is növekedni fog, annyira megérdemelné a sorozat!

Az MTV-n szépen muzsikál a Faking It, így nem is meglepő, hogy a csatorna berendelte a harmadik évadot. Az epizódszám egyelőre nem ismert, de véleményem szerint hússzal számolhatunk. Már azt is tudni lehet, hogy a második évad augusztus 31-én folytatódik, az utolsó szezonját kezdő Awkwarddal együtt.

Sajnos rossz hír is jutott erre a hétre. Az MTV elkaszálta Victoria Justice sorozatát. Az Eye Candy gyenge nézettséggel futott, így a vég nem is meglepetés, ráadásul a kritikák sem dicsérték a sorozatot, többen pedig Victoria játékát is kritizálták. Öröm az ürömben, hogy viszonylag lezárt szériáról van szó, kiderült, ki a sorozatgyilkos.