Az ötszázadik részéhez érkezett az Éjjel-nappal Budapest Téma: Egyéb kategória

Április 08-án vetítette az RTL Klub az Éjjel-Nappal Budapest ötszázadik részét! A reality az egyik legnépszerűbb hazai műsor, elsősorban a fiatalok nézik A kerek szám eléréséhez mindössze bő két évre volt szükség, hiszen az első részt 2013 február 11-én láthatták a nézők, igaz azóta szünet nélkül minden hétköznap este nyomon követhették a főszereplők életét.

Nagyszerű érzés ezt a számot látni, különösen úgy, hogy az induláskor nem lehetett tudni, hogy mennyire szeretnek meg bennünket a nézők. Örülök, hogy a kezdetektől a csapat tagja lehetek.”-mondta, Regi, az első kilenc főszereplő egyike.

Igazi család lettünk, mindent együtt csinálunk, több időt töltök, mondjuk Lalival, mint korábban, bármelyik családtagommal. Rengeteg móka, vidám pillanat van mögöttünk, de voltak megható és szomorú történések is. Mondjuk, amikor valaki, aki közénk tartozott, távozott a sorozatból.”-tette hozzá Gábor.

Gyerekként is imádtam az ötszázast, valamiért a kedvenc papírpénzem volt.”-folytatta Lali, a sorozat mókamestere. – ”De, komolyra fordítva a szót, ez a szám a nézőinknek köszönhető, akik minden este velünk vannak, akik megállítanak az utcán, akikkel meg tudok ismerkedni egy szórakozóhelyen, különösen, ha jó csajokról van szó. Remélem, 5000-ig meg sem állunk, az is a kedvenc papírpénzem volt.”