Exkluzív Interjú: Kovács Gyopár – „Teljesen bele vagyok bolondulva a Gossip Girl-be!” Téma: Egyéb kategória

A Rising Starban ahogy teltek a hetek, úgy lett Kovács Gyopár a kedvenc versenyzőm. Remek előadásokat produkált a lány, annak ellenére is, hogy milyen sok kritikát kapott. Az utolsó emlékem róla a műsorból az, ahogy a könnyeivel küszködve kiesett.

A Glamour gálán a többi versenyző társaságában önfeledten nevetett, és szemmel láthatólag jól érezte magát. Jó volt így látni őt. Amikor interjút kértem tőle, nagyon kedvesen igent mondott, abszolút nem zavarta őt, hogy éppen egy beszélgetést kellett félbehagynia.

Végig mosolygott, és nagyon őszintén válaszolt a néhol sete-suta kérdéseimre is. Egy biztos, Kovács Gyopár egy igazi jelenség, és hiszem, hogy az elkövetkezendő években sokat fogunk még hallani róla! Addig is, íme, a Gyopárral készült interjú!

– Ez az első gála, amin részt veszel? Hogy tetszik a feeling?

Korában a Story gála voltam, ez a második, ahová meghívtak. Nagyon jó, érdekes, mert sosem voltam ilyen környezetben. Kicsit furcsa volt, mikor először megérkeztem, szétnéztem, és hű, mindenki mennyire ki van öltözve. Teljesen szokatlan volt az egész. Most már Miráékkal jöttünk ide, kezdjük szokni az egész környezetet, és élvezni, hogy itt lehetünk.

– Örömmel hallom! Nemrég ért véget a Rising Star, megannyi változás történhetett az életedben…

Most már inkább megválogatom a barátaimat, mert azt vettem észre, hogy a környezetemben az emberek sokkal többen kedvesek voltak velem, és néha hátsó szándékokkal, és ezért nagyon oda kell figyelnem.

– Negatív tapasztalat ért?

Szerintem a versenyben mindenkit ért valamilyen negatív élmény, mindenki volt a padlón. Én is éreztem úgy, hogy nem tudom szeretném-e ezt az egészet. Nekem az volt a mélypont, amikor nem építő jellegű kritikákkal illettek. Én voltam a legmegosztóbb jelentkező ebben a műsorban. Igazából volt egy pont, amikor megtanultam, hogy nem éri meg.

Ha nem olvasod, azzal magadnak segítesz, és azzal magadat viszed előre, mert ez a te utad, és ha te ezt végig akarod vinni, csak magadra kell koncentrálni, senki másra. Csak magadat kell fejleszteni és a maximumot kihozni magadból. Ha te ezt tudod, és mindent megtettél a cél érdekében, akkor szerintem megnyugodhatsz és azoknak a véleményére hallgatsz, és akik igazán számítanak, és értenek hozzá, és persze a szeretteidre.

– Csodás gondolatok. A Rising Star CD-n hallható egy dalod, szerintem fantasztikus! A rádióktól érkezett már megkeresés?

A dalom felől érdekelődött már egy rádió, és hát, volt egy olyan ötlet, hogy szeretnék lefordítani magyarra, hátha esetleg egy rádió befogadná és játszaná, akkor megjelenne magyar szöveggel, lenne videoklip is hozzá.

– A zenei karriered építése mellett ugye dráma tagozatos iskolába jársz. Szerepelnél színdarabban? Vagy akár az Operettben?

Most szakközépiskolába járok, nincs időm színházban játszani, mert minden időmet elveszi az iskola. Tíz óránk van naponta, tehát nagyon nagy a hajtás. Most minden időmet a tanulásra fordítom, hogy ott megtanuljam a dolgokat, ami az élethez kell, szóval most minden erőmmel azon vagyok, hogy normális körforgásba visszalendüljek.

– Azért remélem pihensz is néha és kikapcsolódsz. Milyen sorozatokat szoktál nézni? Mi volt a legutolsó könyv, amit elolvastál?

Talán Leiner Laura Akkor szakítsunk kötete volt. Nagyon szeretem. Nekem a tinikoromat végigkísérték Leiner Laura írása. Ezen nőttem fel! Igazából megvettem a Szent Johanna Gimi összes kötetét, mert annyira érdekelt. Nagyon aranyos és jó.

A sorozat, amit most nézek, a Gossip Girl. Bele vagyok teljesen bolondulva. Már a második évadnál tartok, pedig nem is sok ideje nézem! Nagyon nagyon szeretem!

– Köszönöm szépen a beszélgetést!