Valentína titka és Emlékezz, Reina promó videók Téma: Egyéb kategória

Január 5-én két telenovella is elstartol a Tv2 műsorán. Minden hétköznap 14:45-től Gabriela Spanic (Paula és Paulina) főszereplésével érkezik a Valentína titka (La Venganza), amit az RTL-csoport A Bosszú néven már vetített.

Valós premiernek is örülhetnek ám a telenovella rajongók, megérkezett ugyanis az Emlékezz, Reina (Reina de corazones), a Telemundo idei sorozata, Paola Nunez (Amíg tart az élet) és Eugenio Siller (Csoda Manhattanben) főszereplésével.

A két telenovellát már reklámozza is a csatorna, az előzeteseket a képekre kattintva mindkettőt meg is nézhetitek, illetve találtok egy-egy rövidke ismertetőt is.

Létezik szerelem, ami erősebb a halálnál? Küzdelem és remény, ahol a halál egy új élet kezdetét jelenti. De a bosszúvágy minden szabályt felülír. Gabriela Spanic, a Paula és Paulina sztárja egy új sorozatban visszatér.

Valentina titka, január 5-től minden hétköznap 14:45-kor a TV2-n.

 

A pénz, a csillogás olykor sötét titkokat rejt. Tönkretették az életét, elvették a szerelmét, és elvesztette legnagyobb kincsét, a múltját. De mi van, ha az imádott férfi az esküvő napján újra előbukkan?

Emlékezz, Reina! – január 5-től hétköznap délutánonként 15:45-kor a TV2-n.