Lehullt a lepel – Tha Shudras maszk nélkül! Téma: Egyéb kategória

Biztos meglep páratokat, de nem olvasok bulvárt, így én az X-Faktorból értesültem arról, hogy a bulvársajtó lenyomozta, hogy ki a Tha Shudras front embere, akit Trapp kapitányként említenek állandóan. Köszönet az RTL-nek, amiért nagy feneket kerítettek a dolognak, így hozzám is eljutott a hír.

Még mindig maszkok a téma, és nem veszik észre azt, hogy nagyon komoly tartalom van mögöttük” – panaszkodott dühöngve Tóth Gabi a Tha Shudras kisfilmjében. – „Számomra ez olyan, mint amikor egy három éves kisgyerek elé odaállok, és az arcába kiáltom, hogy nincs télapó” – folytatta barokkos túlzással a mentor. Szerinte sok olyan zenekar van, aki nem fedte fel az arcát – említettek hármat – és ez egy koncepció, egy üzenet.

Van, aki úgy indul el egy versenyben, hogy azt szeretné, hogy a művészete, legyen ismert, és egy másik döntés, hogy valaki azt szeretné, hogy az arca legyen ismert. Akkor sem fogunk ezen változtatni” – mondta a Tha Shudras frontembere.

Érdekes kérdéskör ez, ahogy azon is el lehet gondolkodni, vajon akkor is működne-e a zenekar, ha nem jönnének az űrlényes hülyéskedéssel, és maszkok nélkül zenélnének. Van, aki úgy indul el egy versenyen, hogy a maszkok által legyen ismert?

Mindenesetre a Bors Online kiderítette, hogy Trap kapitány nem más, mint egy Molnár Tibor nevű szegedi srác, aki a műsor miatt lecserélte a teljes zenekart, ami amúgy hat tagú, de mindig csak öten állnak a színpadon. Alább pedig a Bors fotóján láthatjátok, hogy néz ki maszk nélkül Trap kapitány aka. Molnár Tibor. Találtam egy videót is Youtube-on, ahol egy haverjával Sörös játékot játszik. Még több videó Trap-Tibor csatornáján.