Nyereményjáték 4 menő könyvjelzőcsomagért Téma: Egyéb kategória

Három, az Aranymosáson feltűnt szerzőtársammal együtt úgy döntöttünk, hogy közös nyereményjátékot hirdetünk. A héten mindannyiukkal olvashattatok interjút az oldalon, így egyikőtök sem lehet ismeretlen a számotokra. Róbert Katalinról (Szívből, színből, igazán), Laura Arkanianről (Holdezüst, vérarany) és Kae Westáról (A démon és a papnő) van szó.

Nemrég készültek el a könyvjelzőink, így ezeket nyújtanánk át a szerencsés nyerteseknek egy csomagban. Összesen négy győztest sorsolunk, ők mindannyiunktól kapnak egy könyvjelzőt, vagyis összesen négyet teszünk majd a borítékba 🙂 Aki persze eljön a bemutatóra, az kap ajándékba a dedikálás mellé. A lányok bemutatója november 29-én, 10:30-tól lesz a Trafóban, míg az enyém december 13-án, 17:30-tól, szintén a Trafóban.

A nyereményjátékban való részvétel pofonegyszerű: az alábbi rafflecopter dobozban látogass el a szerzői Facebook oldalainkra, és máris bekerül a neved a kalapba, amiből december 6-án sorsolunk majd 🙂 Segítséget ezen a képen találsz a rafflecopter doboz kitöltéséhez.

Hogy más jó hírt is mondjak, a Fogadj el! már felkerült a moly.hu-ra, aki szeretné, felveheti kívánság és/vagy várólistára, illetve a regény már előjegyezhető a Könyvmolyképző Márkaboltban, és a Líránmár elő is lehet rendelni. Tehát mese nincs, szépen-lassan beindulnak a dolgok, de erről majd később mesélek még. Addig is, tessenek játszani a szuper könyvjelzőkért 🙂