Visszatér az Éden Hotel és a Való Világ Téma: Egyéb kategória

Nem ússzuk meg, idén két valóságshow-reality is jön, és még több celeb kerül majd be a médiába. Az RTL II-n visszatér a Való Világ, a műsorvezetők maradnak, de a Belevalóvilágban lesz egy új arc, akinek a nevét nem árulták el, de úgyis tudjuk, hogy VV Aurelio lesz a műsorvezető. A Super Tv2 műsorán pedig Berki Krisztián vezetésével érkezik az Éden Hotel. Ezzel egy időben viszont elkaszálta a Tv2 az Édes életet. Ha még több információra vagytok kíváncsiak, itt vannak a csatornák által kiadott sajtóközlemények.

02-sor

Sajtóközlemény: Ismét a lét a tét – ValóVilág7 az RTLII-n

Magyarország legmegosztóbb napi valóságshowja november 16-tól visszatér a képernyőre. Az RTLII-n jelentkező ValóVilág7 fődíja ezúttal is egy lakás, egy autó, egy utazás és havi egymillió forint egy éven át.

Az elmúlt 12 évben nézettségi rekordok, cikkek százai, számos könyv, tanulmány és médiatörténeti pillanat született a mintegy 900 adásnapnak köszönhetően. A Villalakók három széria alatt közel 300 millió forintot gyűjtöttek jótékonysági célra. A ValóVilág külföldön is sikeresen debütált, Csehországban és Szlovákiában VyVoleny címmel láthatták a nézők. 2013-ban már a negyedik VV-t indították Csehországban. Először az RTLII-n futó ValóVilág6 alatt lehetett okostelefonra letölthető applikáción keresztül dönteni a játékosok sorsáról.

A VV7 válogatására csakúgy, mint a korábbi években több ezren jelentkeztek. A műsor készítői ezúttal is érdekes, megosztó karaktereket választottak, akik közül az első hat november 16-án beköltözik a megújult Villába. Természetesen senki sem érezheti magát biztonságban, izgalmas fordulatokra számíthatunk, mire a csapat eléri a végső létszámát.

A játék menete és szabályai az előző szériához hasonlóan alakulnak és a szavazásokhoz ismét a ValóVilág applikációra(VVAPP) lesz szükség. A nézők továbbra is bármikor visszavonhatják a valamelyik villalakóra leadott szavazatot, és amíg a szavazás le nem zárul, elvehetik a voksukat, vagy akár a másik játékosra tehetik azt át a VVAPP segítségével. A műsorvezetők személye sem változik, Lilu és Istenes Bence köszönti majd a nézőket. A VV háttérműsorának, a BeleValóVilágnak viszont új házigazdái lesznek, akik alig várják már, hogy ebben a szerepben is bemutatkozzanak.

November 16-tól elindul a show, ami senkit nem hagy hidegen. ValóVilág és BeleValóVilág naponta az RTLII műsorán.

02-sor

Sajtóközlemény: Berki Krisztián lesz az Éden hotel műsorvezetője

A SuperTV2-n hamarosan induló Éden hotel műsorvezetője lesz Berki Krisztián. Az utóbbi idők egyik legnépszerűbb stratégiai-realityjének felvételei novemberben indulnak. A stáb hamarosan repülőre száll, hogy Costa Ricában megkezdje a többhetes forgatást.

– Nagyon büszke vagyok arra, hogy a TV2 újabb, nagyszabású feladattal bízott meg, ugyanakkor nehéz helyzet, hogy a FEM3Cafét el kell hagynom és búcsút veszek az Édes élettől is. Viszont alig várom, hogy megmutassam, milyen a műsorvezetés szólóban, Berki-módra. Számomra egyértelmű volt, hogy az Éden hotel nem lehet nélkülem Éden hotel. Ahogy „kicsekkoltam” a magánéletemből, így jó időre kicsekkolok az országból is, remélve, hogy ha egy ajtó bezárult, máshol újabb nyílik. A formátumot ismerve azt kell, hogy mondjam, komoly erőfeszítéseket kell majd tennem, hogy ne akarjak a házban többet tartózkodni, mint amennyi műsorvezetőként a feladatom lesz. Izgalmas, új időszak elé nézek, jöjjön, aminek jönnie kell – mondta el Berki.

Az Éden hotel forgatásával egy időben Berki Krisztián elbúcsúzik a FEM3Cafétól, ám Czippán Anett mellett nem marad üres a férfi műsorvezető széke. A TV2 Csoport hamarosan bejelenti, hogy ki, vagy kik lesznek Anett partnerei a délelőtti élő műsorban.

Az Édes élet kulcsszereplőjének távozásával a reality lekerül a képernyőről. A műsor 2013 szeptemberében – többek között – Berki Krisztiánnal indult, és olyan sztárokkal forgatott, mint Détár Enikő, Gáspár Győző, LL Junior, Varga Viktor és Cynthia Dictator, Kelemen Anna, Zámbó Krisztián és még sokan mások. A humoros, meghökkentő és vidám történetek mellett megható pillanatoknak is szemtanúi lehettek a nézők. Hódi Pamelát és Szögeczki Ágit a szülőszobáig kísérte a stáb, az Édes életben derült ki Sági Szilárd párjának várva várt terhessége és legutóbb Fésűs Nelly gyermekének világra jöveteléről is a műsor nézői értesülhettek elsők között.