Karibi Szerelem: Új telenovella az RTL II műsorán Téma: Egyéb kategória

Holnap új telenovella kezdődik az RTL II műsorán, ami a Karibi szerelem címet viseli, és minden hétköznap 14:40-től lesz képernyőn. A brazil telenovella tavaly készült, Portugália, Peru, Urugay és az Amerikai Egyesült Államok után pedig hozzánk is megérkezett. Egy viszonylag rövid, 120 részes történetet élvezhetnek az érdeklődők, az ismertetőt alább elolvashatjátok, megnézhetitek a promóciós videót.

Karibi szerelem – Hivatalos ismertető:

A szerelem a legnagyobb kaland! Brazília szikrázó homokos tengerpartja a Karibi szerelem megkapó történetének helyszíne.

A csábítóan szép idegenvezető, Ester (Grazi Massafera) és a sármos Cassiano (Henri Castelli), a légierő pilótája őrülten egymásba szeretnek. Szerelmük éveken át töretlenül lángol, míg egy napon Alberto (Igor Rickli) alattomos csalásának áldozatai lesznek. Alberto titkon szerelmes Esterbe és mindent elkövet, hogy megszabaduljon vetélytársától. Alberto megbízásának teljesítése közben Cassiano eltűnik. Évekig Cassiano a veszélyes Rafael (César Troncoso) fogságában tengődik, Alberto pedig elérkezettnek látja végrehajtani ördögi tervét: feleségül veszi Estert. Ám Cassiano egyik rabtársa, Duque (Jean Pierre Noher) segítségével megszökik, és visszatér Brazíliába, hogy újra megtalálja élete szerelmét és bosszút álljon az ördögi Albertón.

A Karibi szerelem gyönyörű trópusi környezetben játszódó, kalandos történet, amely bebizonyítja, a szerelem minden akadályt legyőz.