VENDÉGTOLL: TAYLOR SWIFT ISMÉT KIÁLLT A BULLYING ELLEN Téma: Egyéb kategória

Zsanie egy újabb vendégtoll írással örvendeztetett meg minket, amihez az apropót Taylor Swift legújabb önzetlen tette szolgáltatta. Az énekesnő ugyanis az Instagramján szívhez szóló üzenetekkel támogatta rászoruló rajongóit! Ha több írásra vagy kíváncsi, látogass el Zsanie blogjára.

Taylor Swift jól ismert arról, hogy imádja a rajongóit, és szoros kapcsolatot ápol velük a közösségi oldalakon. Ezen a nyáron többször is válaszolt már rajongóinak, és ezeken a válaszokon tisztán látszik, hogy valóban ő írta őket, publicistáknak közük nincs hozzá. Először egy Caitlyn nevű lánynak hagyott üzenetet, aki arról panaszkodott, hogy összetört a szíve. Taylor biztosította a lányt, hogy tudja, milyen az érzés.

Igen, mindketten tudjuk ‘a lány szívét összetörték, és örökké csak szomorkodott’ történetet. De szerintem ez sokkal jobb lenne: ‘A lány szívét összetörték, egy darabig szomorú volt, de aztán megtalálta a szabadságot, a barátokat, és megtanulta hogyan nézzen úgy vissza a múltba, hogy csak nevessen azon, amit tanult. Most saját útját járja, és még mindig fantasztikus a haja.‘” – írta Taylor a lány Instragramján.

 

Később egy másik rajongónak adott tanácsot, akinek a viszonzatlan szerelemtől fájt a szíve. Taylor felhívta a figyelmet, hogy nem csak az a szerelem az igazi, amit viszonoznak. Sőt! A viszonzatlan szerelem szerinte az egyik legszebb, hiszen önzeleten és gyönyörű. Annak ellenére szeretünk valakit, hogy tudjuk, sosem fogunk választ kapni, sosem lesz a miénk. Taylor biztatta a lányt, hogy legyen büszke, amiért ilyen nagyszerű ember, hogy önzetlenül tud szeretni, valamint azt is írta, biztos benne, hogy egy nap találni fog olyan embert, aki viszont szereti.

És itt a legújabb válasza, amely ezúttal nem szívügyekben segít. Egy gimis lány kétségbeesetten írta meg Instagrammon, hogy a többiek mennyit piszkálják a suliban, megfélemlítésben él. Taylor pedig mint egy jó tündér keresztanya, ott termett, és remek tanácsokkal látta el a rajongót.

“Hannahhhh, Ezt olvasva nagyon elszomorodtam, mert imádom látni a videóidban és a fotóidon, hogy boldog és lelkes vagy, mintha a világ nem lenne olyan durva és igazságtalan, mint amilyen valójában. Utálok arra gondolni, hogy a szépséges arcodat könnyek áztatják, de tudom, hogy miért sírsz, mert én is jártam a te cipődben. Ez nem a sulitól vagy az életkorodtól függ. Sokkal inkább az emberektől. Az élettől. Nem áll meg. Nem ér véget, és nem is változik.

 

Az emberek szeretnek leszólni másokat szórakozásból, kedvtelésből, féltékenységből, mert valami eltört bennük. Vagy néha semmi okuk nincs rá. Csak megteszik, és te vagy a célpont, mert vidáman és merészen élsz. Élettel teli vagy, és lelkes, és oly sok cinikus ember van. Sosem fognak megérteni téged, és engem sem.
De csak akkor nyernek, ha megmutatod nekik a könnyeidet és olyan keserűvé válsz, mint ők. Rendben van, ha megkérdezed, miért. Rendben van, hogy az érdekel, miért van az, hogy annak ellenére, hogy olyan keményen próbálkozol, mindig eltaposnak újra és újra. De ne engedd őket, hogy megváltoztassanak, vagy megakadályozzanak abban, hogy énekelj, vagy táncolj a kedvenc számodra.

A héten, amikor újra a gimibe mész, ott lesz a lehetőség, hogy megnyomd az újraindítás gombot, és megmutasd, mennyire nem érdekel azoknak a kölyköknek a véleménye, akik nagy részének fogalmuk sincs, hogy kik ők. Nagyon büszke vagyok rád, amiért megteszed. Ha nem szeretnek téged azért, ami vagy, akkor még inkább légy önmagad.

Minden egyes alkalommal, amikor engem kipécéz valaki magának, rád fogok gondolni, reménykedve abban, hogy te pedig rám gondolsz, amikor téged szúrnak ki maguknak… és hogy van egy közös szál, ami összeköt minket. Hagyd őket csak élni a sötétségben, mi pedig majd a napsütésben sétálgatunk.
Örökké mellett állok, Taylor.

Mind azt jól tudhatjuk, Taylor szívügyekben igencsak jártas. Elég ha meghallgatjuk a dalait, és szinte már mindent tudunk. Viszont arról talán kevesebben értesültek, hogy iskolás évei alatt Miss Swift ugyanilyen megfélemlített diák volt, akit folyton piszkáltak. Több alkalommal is elmesélte már, hogy mindig egyedül volt. A többiek körülötte arról beszéltek, hogy milyen klassz lesz a péntek esti buli, ahová mindenkit meghívtak, kivéve őt. És tulajdonképpen ez segítette őt a karrierjéhez, hiszen a suliban, amikor egyedül volt folyton dalokat írt, bulik helyett pedig otthon, a gitárján gyakorolt.

Azonban ez a piszkálódás nem maradt el, hiszen ha körbenézünk rengetegen vannak, akik még most is odaszólogatnak neki. Erről szól korábbi slágere, a Mean, valamint legújabb dala, a Shake It Off is, amely októberben megjelenő 1989 című pop albumáról az első szám.