VENDÉGTOLL: LEGYÉL TE A MEDIA-ADDICT.HU SZERZŐJE! Téma: Egyéb kategória

Többen is kérdeztétek már tőlem, hogy van-e lehetőség cikket beküldeni a Media Addictra, amit aztán publikálnék-e. A válasz természetesen igen! Sőt, őszintén szólva én nagyon örülök, amikor vendégírás érkezik az oldalra. Leginkább azért szeretem, mert olyan témákról lehet szó így a Media Addicton, amit amúgy idő, vagy érdeklődés hiányában jómagam hanyagolnék.

Az eddigi vendégírásokat itt nézheted meg egy csokorba gyűjtve, így látható, milyen színes cikkek és kritikák érkeztek. Akadt élménybeszámoló egy Taylor Swift koncertről, Dukai Regináról is lehullt a lepel, Krasznai Tünde kapcsán elmélkedtünk és megismerhettük a Megan & Liz formációt is. Ebből is látszik, hogy bármilyen témában szívesen fogadom az írásokat, nem csak feltétlenül kritikáról van szó 🙂

Ha úgy érzed, hogy van olyan téma, amiről te is szívesen írnál, akkor küldj e-mailt a racztibor1988 @ gmail.com e-mail címre, és megbeszéljük a részleteket. Egy fontos dolog van csupán: az írásokért fizetni sajnos nem tudok, ellenben ellátok bárkit stilisztikai tanáccsal, ha szeretné. Továbbá szívesen linkelem a cikk alatt a blogotokat, facebook oldalatok és így tovább. Akit érdekel a lehetőség, írjon bátran.