Augusztusi Háttérképnaptár & Oldal menü módosítás Téma: Egyéb kategória

A múlt héten felkerült az új design az oldalra, ezzel egyetemben pedig elkezdtem a menü frissítését is. Elég lassan haladtam velük, mert jóval időigényesebbek, mint amilyennek első blikkre tűntek. Egyelőre az oldal/www és a naptár menü még félkészen áll, de a napokban nekiesek. Addig is íme, ezekkel készültem el:

  • Interjú: Rendszereztem az összes eddig felkerült interjút, amit három kategóriára bontottam, illetve képekkel láttam el. Így bátran csemegézhettek a korábban felkerült interjúk közül, legyen az saját készítésű, vagy külföldi anyag fordítása.
  • Könyvkritika: Korábban kiadók szerint csoportosítottam a felkerült kritikákat, de páran jeleztétek, hogy úgy kevésbé nyomon követhető, így az írók nevei alapján, ABC-sorrendben találjátok mostantól.
  • Pilotkritika:Ez egy új menüpont, ahol az összes általam véleményezett Pilotra rátaláltok, amit az értékelési pontszám alapján csoportosítottam.

A háttérképnaptárat sem felejtettem ám el, igaz, megcsúsztam vele egy cseppet. Az tűnt fel, hogy a sajtóban leginkább Dylan O’Brien vagy Tyler Hoechlin kapcsán látunk híreket, képeket, és mintha a fandom is csak velük foglalkozna, holott a főhős, Tyler Posey is jó színész, és tegyük hozzá, még jobb pasi. Az augusztust így neki szenteltem 🙂