A Beavatott: Őszintre Trailer & DVD & Négyes novellák Téma: Egyéb kategória

– A napokban került fel a netre A Beavatott “honest trailer”, amit a közismert Screen Junkies készített. Hát, azt hittem nem lehet felülmúlni az Alkonyatról készített trailereket, de tévedtem, mert ez bizony sokkal viccesebb lett. Nem akarom lelőni a poénokat (mert akadt belőle bőven), így inkább arra buzdítok mindenkit, hogy nézze meg.Azok is, akiket esetleg nem érdekel a film. Ahogy elemzi Shailene Woodley “kapcsolatait” a szereplőtársaival, vá, hatalmas!

– Közlöm a jó hírt, miszerint Augusztusban itthon is megjelenik a film DVD-n. Addig is megkérdem, ti láttátok már? Mennyire sikerült jól az adaptáció? Nagyok az elvárásaim 🙂 Hamarosan megnézem majd én is, kritikát pedig mindenféleképpen hozok majd róla.

– Itthon is megjelenik a Négyes-novellafüzér, amit Veronica Roth írt, és értelemszerűen Négyesről szól. A kötet tartalmaz majd több előzménynovellát is, illetve olyan jeleneteket is, amiket már Tris elmesélésében olvashattunk. A Ciceró Kiadó állítása szerint őszre várható a kötet. Addig is az alábbi linkeken kedvezményesen beszerezhetőek a könyvek:

– Plusz gondolatként azzal zárnám a posztot, hogy még mindig nem tudom el akarjam-e olvasni a harmadik kötetet, A Hűségest. Hallottam hírét, mi történik a végén – Tris halálára gondolok (jelöld ki a fehér spoileres szöveget, ha érdekel). Nem vagyok biztos abban, hogy én tényleg el akarjam-e azt olvasni, noha tudom, előbb-utóbb úgyis sort kerítek rá, mert a saját szememmel akarom “látni”. Pedig sejtem, hogy nem kellene. Mégis, le kellene zárnom magamban a szériát, még úgy is, ha nem olyan dicsőségesen teszem, mint ahogyan azt sejtettem. Kétségkívül nagy húzást csinált ezzel Veronica Roth, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy jót is. Nemsokára előttem is kiderül, hogy melyik az igazi. A Négyes-novellákat viszont nagyon várom.