JANUÁR 26-TÓL PRETTY LITTLE LIARS AZ RTL II MŰSORÁN Téma: Egyéb kategória

2012 novemberének a végén vált száz százalékig biztossá az, amiről korábban nem hivatalosan megerősített pletyka-szintjén beszéltünk a médiában, méghozzá az, hogy az RTL-Csoport megvásárolta a Pretty Little Liars hazai vetítésének a jogait. Bogdányi Titanilla szinkronszínésznő facebookos kiírása után viszont már csak idő kérdése volt, hogy mikor jut el hozzánk a sorozat. Nos, örömmel jelentem, az RTL végre kitűzte a premier időpontját!

Az első rész “Hazatérés” címmel január 26-án, vasárnap 21:00-tól lesz látható, és minden héten ebben a kiemelten fontos időpontban lesz képernyőn. A magyar cím Hazug csajok társasága lett, amit inkább nem kommentelnék, nem értem mi bajuk volt a Szép kis hazugok címmel. Ami a magyar hangokat illeti, Vadász Bea, Molnár Ilona, Nemes-Takách Kata és Bogdányi Titanilla mindenképp jelen lesz, sőt, szerintem ők kapták a négy főszerepét. Bea passzolna Hannah-hoz, Kata Spencerhez, Ilona Emilyhez, Titanilla pedig Ariához.  Remélem sokan örültök a premier hírének 🙂 Íme, az RTL Klub leírása a sorozatról:

Öt barátnő, Emily, Hanna, Spencer, Aria és Alison együtt nőttek fel. Alison egy estén rejtélyes módon eltűnik. Egy évvel később a lányok üzeneteket kezdenek kapni, amelyek feladója egy titokzatos „A”, aki azzal fenyegeti őket, hogy minden eddig rejtegetett titkukra fényt derít. A lányok szövetkeznek a rejtélyes személy ellen, miközben azt is próbálják megtudni, mi is történt Alisonnal.

A pennsylvaniai kisvárosban, Rosewoodban öt gimnazista lány kötött elválaszthatatlan barátságot: a sportos Emily, a kicsit dundi Hanna, az okos Spencer, a művészi hajlamú Aria és a bombázó Alison. Egy nyáron Alison eltűnik, és sehol nem bukkannak a nyomára. Aria és családja egy évvel ezután Izlandról visszatér a városba, és a lányt sok meglepő élmény várja. Ám a legmeglepőbb az, amikor megtalálják Alison holttestét.