Jonathan Groff szeretne visszatérni a Glee-be Téma: Egyéb kategória

Jonathan Groff termékeny évet zárt, ezzel együtt pedig egyre szorosabbra fűzte a kapcsolatát az HBO-val. A színész filmje, a The Normal Heart már elkészült, a Looking című sorozata pedig januárban debütál a csatornán. A Just Jarednek adott interjújában a színész az új sorozatáról mesélt: “Ez egy csapat meleg srácról szól, akik San Franciscóban élik modern napjaikat, megpróbálják megtalálni a helyüket a világban“.

Az interjúban sok minden más is szóba került, méghozzá a Glee is, ahová a színész abszolút szeretne visszatérni. “Imádom a sorozatot. Azt hiszem a szerződésem miatt nem tudnék visszatérni, ami ebben a pillanatban az HBO-hoz köt” – nyilatkozta a színész, majd arra a kérdésre, hogy szerinte Jesse hol lehet jelenleg, így felelt: “Az álmom Jessie számára az, hogy New Yorkban folytasson egy karriert, amint afféle férfi díva, de úgy érzem van még egy másik változata is a történetének, mint Ohióban egy kórusvezető. Azt hiszem szerethet nagy hal lenni a kis tóban“.

A teljes interjút, amiben többek között a filmről, Lea Michele-ről, és persze a karrierjéről mesél, itt lehet elolvasni (sajnos csak angolul), az alábbi képeket viszont érdemes megnéznie mindenkinek 🙂