Demi Lovato még sosem volt ennyire sikeres Téma: Egyéb kategória

Akárcsak a Disney másik ex-csillaga Miley Cyrus, úgy Demi Lovato is most áll karrierje csúcsán. Azonban míg az ex-Hannah Montana a totális sikert a botrányok útjában látta, addig Demi napról-napra dolgozott meg egyre keményebben azért, hogy ott lehessen, ahol most van. Az “A”-listás sztárok egyik legragyogóbb csillaga lett.
Lemezeladási rekordok, több száz milliós nézettségű videoklipek a youtube-on, és mindez csak a kezdet. Lovato már két évada mentor a népszerű Amerikai X-Faktorban, többrészes vendég szerepet kapott a Glee-ben. Megjelenik a Staying Strong: 365 Days a Year címet viselő könyve, amiben a legerősebb ex-Disney útmutatást ígér a rajongóinak. Íme, a könyv fülszövegének szabados fordítása:

Demi Lovato minden reggel úgy ébred fel, hogy megerősíti az elkötelezettségét önmagával, az egészségével, a boldogságával és az életével kapcsolatosan. Ezek a kötelezettségvállalások segítik a gyógyulását, miközben a munkássága segíti a fiatal problémákkal küszködőket, olyan problémákét, amikkel akár Demi is együtt élhet minden egyes nap.
Demi egy sokszoros platinalemezes énekes, akinek legutóbbi albuma, – a DEMI -, óriási sikert aratott. Nemsokára elkezdi az X-Factor második évadának mentori feladatot, és most indult “A Lovato Kezelési Ösztöndíj Program”. Demi egy szókimondó szószólója az embereknek a világ bármely pontján.
Demi szintén egy fiatal nő, aki megtalálta az ő útját a világban. Már megbarátkozott a küzdelemmel, és azzal, hogy a nyilvános ellenőrzések arca legyen. Nem csak a családjára és a barátaira támaszkodott, hanem naponta az értékeire és a saját önértékelésére is.
Ez a 365 napos gyűjteménye Demi legerősebb, legőszintébb és legreménytelibb élményeibe nyújt betekintést. Minden egyes nap napra jut az olvasók számára egy idézet, személyes reflekció vagy egy cél. Ezek Demi szavai. Szavak, amik szerint él, és megosztja azokkal az emberekkel, akiket annak ellenére szeret, hogy idegenek a számára. Demi egy erős bizonyíték arra, hogy egy fiatal nő felállhat és visszavághat.

Miss Lovato tehát példakép lett sokak számára, és száz százalékosan kimondható az, hogy a karrierje csúcsán áll. A héten pedig megjelent a legújabb videoklipje is, ami a Jégvarázs c. Disney Film betétdala, a “Let It Go“. Alább ez tekinthető meg, illetve egy külön Glee-kisfilm, amiben Demi beszél a sorozatról, illetve a kollégák róla. Személyes véleményként pedig annyit fűznék hozzá, hogy Hajrá Demi! Maradj erős!