Lázad az ex-Disney sztár: Mi a franc ütött beléd Miley? Téma: Egyéb kategória

Nem szívesen írom meg ezt a cikket, sőt, nagyon szomorú vagyok, amiért meg kell, hogy tegyem, hiszen egyszerűen értetlen vagyok. Fogalmam sincs, hogy mi a franc ütött szerencsétlen Miley Cyrusba. Mintha kicserélték volna ezt a lányt, amióta otthagyta a Disney-féle rabszolgapiacot. Szó se róla, az elején még úgy-ahogy megértettem a lázadását. Frissen szabadult a rabigából, nagykorú lett, apuci se dolgoztatja már csak úgy, de amilyen botrányai idén voltak szegény lánynak, az már nekem is sok.

Igen, a kaput a vasárnapi VMA tette be nálam is, ahol Miley igencsak provokatívan viselkedett. Bár, teszem hozzá, talán meg sem kellene lepődnöm, hiszen a We Can’t Stop videoklipje is hasonló alapon működött, de mégis, élőben lenyomni ilyen provokatív viselkedést, hát, ahhoz már kell pofa is. Persze, sejthetjük, hogy miért csinálta ezt Miley – és tegyük hozzá, célt is ért. Mert róla szólt a vasárnap este, a nyertesek senkit se érdekeltek, még a One Direction-féle “kifütyülték őket“, vagy a Lady Gagától megszokott hülye-ruha (most épp kagylóba öltözött) sem váltott ki akkora indulatokat, mint Miley fellépése.

Meg kell mondjam, engem tényleg elszomorít az, ahogyan Cyrus mostanában viseli magát. Nagyon szeretem a hangját, és a dalait, éppen ezért nem értem azt, hogy miért kell a polgárpukkasztásig lealacsonyodnia. Ez szerintem már több, mint egy sima lázadás, úgy érzem komoly bajok lehetnek Miley fejében. Talán a hirtelen jött sztárság, az éveken át tartó kizsigerlést nem tudta elviselni, és most csapódik ki rajta? Vagy ez az őrült az igazi Miley? Nem tudom, de van egy olyan sanszom, hogy ő sem. A legszomorúbb pedig az egészben az, hogy nemrég jelent meg Miley legújabb dala, a Wrecking Ball. Mondanom sem kell, odacsapott ezzel is, a The Climb és a When I Look At You óta nem volt ennyire csodaszép dala.

Igen! Ez a szomorú! Mert a Wrecking Ballról kellene csak beszélnünk, mert Miley van olyan tehetséges, hogy “csak” a művészete által sokak kedvence – és beszédtéma – lehessen. Tudom, miképpen működik a zenebiznisz, tudom, mennyire kellenek a botrányok és a bulvár, de attól tartok Cyrus már kezdi átlépni a határt. Múltkor azt írtam, hogy amíg jó dalai vannak, addig azt csinál amit akar. Most szívesen megráznám őt, és megkérdezném, hogy miért? Egy biztos: szépen-lassan Miley, mint “egy énekesnő, akit szeretek” megszűnt létezni. Miley már csak egy lány, akinek jók a dalai – és aki állandóan nyújtogatja a nyelvét, akkor is, ha nem kéne…