Holnaptól új cikksorozat: Így lehetsz sikeres blogger Téma: Egyéb kategória

2004-ben készítettem el az első weboldalamat, az elmúlt évek során pedig a Media Addict mellett sikeres rajongói oldalakat is üzemeltettem. Éppen ennek ürügyén egyre többen kerestek meg azzal a kéréssel, hogy segítsek nektek, mert be szeretnétek indítani egy weboldalt vagy blogot, de nem tudjátok hogyan kezdjetek neki.

Nem tartom magam webgurunak, sem zseninek, csak egyszerűen úgy érzem az elmúlt évek során lett annyi tapasztalatom, és megismertem annyi trükköt, amit érdemesnek tartok átadni azok számára, akik még csak mostanában lépnek be a weboldalkészítés, blogolás rejtelmeibe.

Holnaptól tehát érkezik egy több részes cikksorozat, amikben mindig egy-egy témát vesézünk majd ki, kezdve olyan dolgokkal, hogy egyáltalán miért nyisson valaki weboldalt, azon keresztül hogyan népszerűsítse, kezelje és így tovább. Mint mondtam, nem vagyok webguru, így csak a személyes tapasztalataimat és a gondolataimat fogom átadni nektek pár héten keresztül. Ha pedig lesz köztetek olyan, aki ezeknek hasznát veszi, akkor máris nem írom le hiába.

Szóval, holnapból belevágunk, a cikksorozat friss részei pedig minden vasárnap és szerda délben lesznek elérhetőek. Azt még nem tudom hány részes lesz, mert ha felvetődnek új témák, természetesen azokra is reagálni fogok akár egy új post keretein belül. Legyetek résen!