Az RTL II új kezdeményezése – Döntsön a néző! Téma: Egyéb kategória

Különös ötlettel állt elő az RTL Csoport, amit csak dícsérni tudok. Az RTL meglépte azt, amit a magyarországi televíziózásban senki nem mert, azaz a nézőkre bízzák a döntést, hogy mely telenovellákat vásárolják meg. Erre külföldön is kevés példa akad, hiszen egy fanfavorit műsor nem biztos, hogy nézőmágnessé válhat, ráadásul egy telenovella különösen rizikós vállalkozás, hiszen a szinkron költségei igencsak magasak.

Az RTL 2 oldalán látható egy kérdőív, amiben megkérdezik, melyik telenovella premierjét szeretné a néző a csatornán látni, emellett a kedvenc színészekre is rákérdeztek, ami azért okos ötlet, mert így a későbbiek folyamán előnyben részesíthetik az adott sztár novelláit. Én személy szerint nagyon jó ötletnek tartom ezt a kérdőíves megoldást, ezzel pedig az RTL biztosította azt, amit eddig is tudtunk, hogy profin űzik az ipart, és tényleg úgy tűnik, érdeklik őket a nézői vélemények.

Ha van olyan telenovella, amit hazai képernyőn szeretnél látni, töltsd ki ezt a kérdőívet – Hallasd te is a hangodat! A felhíváshoz az RTL II készített egy promo anyagot is, amit feltöltöttem a Media Addict Indavideó csatornájára. Íme: