Hargitai Bea egy kolumbiai telenovella főszerepében – Update: Na, ki lett Április bolondja? Téma: Egyéb kategória

Annak idején nagy port kavart Kolumbiában is a Senorita Szöszi című reality-valóságshow keverék, és többek között a kolumbiai nagykövet is kifejezte a nemtetszését. Szerinte az országát a Hargitai Bea főszereplésével készült műsor rossz színben tünteti fel. A kolumbiai népet egyre jobban felkorbácsolta Senorita Szöszi, különösen azután, hogy tavaly egy nyilvános tévéinterjúban a Bea szerelmét alakító Alejandro Martinez is pocskondiázta a műsort. Ezek után már nem volt megállás, a nép kíváncsi lett, a realityt, pedig az RCN televízió képernyőre is tűzte 2012 októberében. Annak ellenére, hogy a reggeli idősávban futott, nagy népszerűségre tett szert, ezért főműsoridőben ismételték meg újra. Kolumbia beleszeretett Senorita Blondie-ba – odakint így nevezték át Beát, – ráadásul a kolumbiai Playboy is címlapján hozta le Hargitai Beát, így az egész ország Senorita Blondie lázban ég.

Az elismert kolumbiai tévés író, Fernando Gaitan kezébe kerültek a Házinyuszi című film telenovella-béli feldolgozásának a jogai, az RCN tévétársaság pedig úgy döntött, Senorita Blondie-nak kellene kapnia a főszerepet: “Bea maga az eleven tűz, és mivel ő egy igazi Playboy Nyuszi, ő a megfelelő ember Blondie szerepére” – nyilatkozta a csatorna elnöke. A CasaBunny c. telenovella története egy olyan kivénhedt Playboy Nyusziról szól majd, aki egész életében kereste önmagát és a szüleit is, akik gyerekkorában elhagyták őt. Miután kijön a Hefner villából, a féltve őrzött medáljában talál egy levelet a szüleitől, ezért úgy dönt, Kolumbiába utazik, hogy megtalálja őket. Ott azonban nem várt bonyodalmakba ütközik, és a szerelem is rátalál.

Az ügy kapcsán megkeresték Hargitai Beát is, aki egyelőre titokzatos válaszolt az újságírók kérdésére: “Még zajlanak a tárgyalások, nem árulhatok el semmi bizalmasat” – mondta Bea, aztán kacsintott egy hatalmasat. A kolumbiai sajtó pedig már most ettől hangos, olyannyira, hogy Hargitai Bea hamarosan az országba repül, épp ezért kellett olyan hamar felvenni a Hal a tortánt, ahová szerződés kötötte a mi Senorita Szöszinket.

Nos, egyelőre ezek azok, amiket biztosra tudhatunk. Én személy szerint örülök Hargitai Bea sikerének, és úgy gondolom, a CasaBunny főszerepét neki találták ki. A nyelvi akadályokat pedig könnyű lesz leküzdeni, hiszen a sorozat írói elmondták, a hősnő fokozatosan tanul majd meg spanyolul. Ha pedig a CasaBunny ugyanolyan jó lesz, mint amilyen a Senorita Szöszi volt, akkor már megérte az egész. Titeket érdekel egyébként a projekt? Szívesen megnéznétek Magyarországon is?

UPDATE: Természetesen a hír NEM igaz, csak egy áprilisi tréfa volt. Látom volt, aki bedőlt, jött pár e-mail is, ami a forrásokat kérte 🙂 Éljen 🙂