Magyar celeb botrányok – Új cikksorozat holnaptól! Téma: Egyéb kategória

Holnaptól egy új cikksorozat fog elindulni az oldalon, a téma pedig igencsak pikáns, ugyanis a hazai celebek elfeledett botrányait elevenítjük majd fel. Persze, vannak olyan nagy port esetek, amiről felesleges említést tenni, mint Stohl András karambolos esete vagy Zalatnay Sarolta börtönben töltött évei, de sok olyan húzása volt a hazai cölöpöknek, amiket az évek múlásával bizony elfelejtettünk, vagy akár nem is hallottunk róla.

Mivel jómagam se olvasok bulvárt, ezért egy kedves ismerősöm segítségét kértem, aki tulajdonképpen bulvárgurunak tekinthető, és legalább harminc olyan esetet szedtünk össze közösen, amiről úgy gondoltuk, érdemes említést tenni. Mindenesetre nem akarnék harminc posztot elpocsékolni a bulvárra, ezért “Az elmúlt évek 15 legnagyobb magyar celeb-botránya” cikksorozat – mily meglepő, – tizenöt posztból fog állni, amik nem feltétlenül minden nap kerülnek majd terítékre, de szeretném, ha márciusra befejezném majd. Azt pedig megnyugtatásul közlöm, hogy nem valóságshow-szereplőkből fog állni az egész, ugyanis szinte mindegyikről kiderült, hogy prostituált, így évekig tartana, mire a végére érnék 🙂

Remélem nektek is lesznek majd benne érdekes dolgok, vagy olyanok, amiken majd csak egy jót nevettek. Azt pedig már most megígérem – és be is fogom tartani ;), – hogy idén nem ez lesz az egyetlen cikk-sorozat, a részletekről pedig időben tájékoztatlak majd benneteket.