Sorozatok Világa – 2013 Tavasz Téma: Egyéb kategória

Végre, elkészült a Sorozatok Világa Tavaszi kiadása – bizony, jól olvasod, ez a tavaszi kiadás, amit majd egy jóval vaskosabb nyári követ, június 2-án, este 20:00-kor. Sajnos időhiány miatt be kellett vezetnem az évszakonkénti kiadást, aminek nem örülök én sem, de csak így maradhatott meg a Magazin, és szívből remélem, hogy ez a lényeg.

Ami a tavaszi kiadást illeti, igyekeztünk ismét sokszínűek lenni a tollforgató kollégákkal együtt, hogy a lehető legtöbb típusú szériát le tudjuk fedni. Reméljük, hogy sikerrel jártunk, és mindenki talál majd magának valami olvasnivalót a Magazin virtuális hasábjain.

Külön köszönet mindenkinek, aki részt vett a lap elkészítésében, Kriginnek a korrekcióért és persze az összes írónak, aki időt és energiát nem spórolva elkészítette a saját cikkét.

Ne feledjétek, a következő kiadással nyáron találkozhattok, és az terjedelmében is jóval bővebb lesz majd, mint a mostani. Addig is érdemes nyomon követni a Media Addict híreit, hiszen folyamatos híradás lesz majd a várható tartalomról. A nyári kiadás tehát 2013 június 2-án, este 20:00-kor lesz elérhető. De ne szaladjunk ennyire előre, éppen ezért jó böngészést kívánunk az egész szerkesztőség nevében Nektek, kedves olvasók.