Delírium: Daren Kagasoff lesz Emma Roberts pasija Téma: Egyéb kategória

Tegnap megtalálták a FOX számára készülő Delirium pilot férfi főhősét. Daren Kagasoff alakítja majd Alexet, aki a hősnő, Lena (Emma Roberts) vágyainak tárgya lesz. Alex egy rendőr, aki kőkemény, önelégült és merev a kormány szabályaival kapcsolatban. A felszín alatt azonban titkos küldetése van, ő is egyike azoknak, akik a kormány ellen ügyködnek, és ő a felkelés egyik vezetőjének, Lawrence Tacknek a beépített embere. Alex pedig még hevesebben fogja ellenezni a kormány szándékait a szerelem felszámolása kapcsán, különösen amikor rájön, hogy erősen vonzódik Lenához…

A Delirium kapcsán itt olvashattok egy részletesebb bejegyzést, röviden annyi a lényege, hogy a pilot a Magyarországon is megjelent könyv feldolgozása, amiben a kormány betiltotta a szerelmet, és kifejlesztettek egy eljárást, ami kiírtja az emberekből a szerelem érzését. A női hősnő, Emma Roberts mellett a harmadik főszereplőt Gregg Sulkin (Pretty Little Liars) alakítja.

Daren Kagasoff elsősorban a The Secret Life Of The American Teenager nézőinek lehet ismerős, hiszen színészként csak ott vállalt szerepet. A huszonöt éves Daren pedig úgy tűnik komolyan örül Alex szerepének, hiszen a Twitterén “Egy álomban élek, köszönöm a rajongóimnak” üzenettel fejezte ki többek között a háláját.

A Delírium könyvek írója, Lauren Oliver is megírta a véleményét Daren kiválasztásával kapcsolatban: “A pletykák igazak! Annyira izgatott vagyok. Azt gondolom, hogy Daren egy teljesen átgondolt és érzékeny színész, arról nem is beszélve, hogy mennyire helyes. Ő lesz a tökéletes Alex“. Ami a rajongói reakciókat illeti, azok eléggé vegyesek, olvastam olyat is, aki oda meg vissza van, de például sokan fejezték ki a tumblr segítségével a bánatukat… Ti meg vagytok elégedve Daren kiválasztásával? Szerintetek jól mutat majd Emma Roberts oldalán? Ami engem illet, én tényleg nagyon örülök Kagasoffnak, és már tényleg csak abban bízom, hogy a lenyűgöző történet és az ütős casting elég lesz majd ahhoz, hogy a FOX még véletlenül se mondjon nemet májusban, és berendeljék a sorozatot.