Két kérdés a DVD Borítókkal kapcsolatosan Téma: Egyéb kategória

Most már szeretnék minél több DVD borítót készíteni az oldalra, legalább havonta kettőt-hármat, viszont egy-két dologban ki szeretném kérni a véleményetek, hiszen mégiscsak ti vagytok azok, akik használják ezeket a borítókat. Szóval, a két feltevés a következő.

Eredeti vagy magyar címes DVD Borítók készüljenek? A szavazáson körülbelül meg van fogalmazva a lényeg, amit a témával kapcsolatban érzek, azaz a pro és kontra érvek egyaránt, de kifejtem őket bővebben. Sok oldalon érhetőek el DVD Borítók eredeti címmel, akár az eredetit is ki lehet nyomtatni, viszont, sokan írtóztok a magyar címektől, amit meg is tudok érteni. A másik kérdés pedig az, hogy olyan sorozatokhoz is készüljön-e DVD Borító, amit Magyarországon nem mutattak be. Ez azért fontos, mert sokan nem írnak ki DVD-re olyan szériát, amihez például nincs magyar szinkron.

Nos, ez lenne a két kérdés, a szavazás mostantól indul, és péntek délutánig tart. A következő borító pedig annak a fényében fog elkészülni, amit ti ezen a két szavazáson megmondtok. Illetve, ha bármilyen felvetésetek lenne az eddig elkészültekkel kapcsolatban, nyugodtan szólatok. Például, nem stimmelt a méret nyomtatásnál, túl színesek vagy túl sötétek a borítók, olvashatatlan a betű, vagy bármi felvetés, építő jellegű kritika jól esik, mert szeretnék a közeljövőben minél több olyan borítót elkészíteni, amit szerettek, és tudtok is használni, így ha vétek bizonyos hibákat, azokat mielőbb korrigálni szeretném a cél elérésének az érdekében 🙂

Magyar vagy Eredeti címmel legyenek DVD Borítók?

  • Inkább EREDETI, mert bénák a magyar címek (65%, 77 Votes)
  • Legyen MAGYAR, mert eredeti című borítókat találok a neten (35%, 41 Votes)

Total Voters: 118

Magyarországon is bemutatott sorozatokhoz készüljön csak DVD Borító?

  • Kit érdekel mit mutattak be itthon? Ne ez legyen a szempont! (81%, 95 Votes)
  • Igen, mert olyan DVD-t írok ki, amihez van már szinkron (19%, 22 Votes)

Total Voters: 117